Depresyon ilaçlarının yan etkilerinden korktuğumdan ilacımı kullanamıyorum,ne yapmalı

arkadaşım müslüman değilsin galiba ?
cevap evetse biz müslümanların inandıklarını ve yaptıklarını yargılaman hata bir arkadaşın dediği gibi tesbih çkereken sayı ile çekiyoruz tabiikide inanarak!!!!!!!!!!!!!!

Meditasyon öneririm... Ruhu sakinleştirir o hep aradığımız huzurun aslında hep içimizde olduğunu hatırlatır.... Aslında en temel çözüm ilkel yaşamak (mağara hayatı değil bahsettiğim tv, pc vs zararlarından tembellikten hayatın koşuşturmacasından) kurtulmak, zira geliştiğimzi düşündükçe kendimizi kaybediyoruz ama bu pek de mümkün değil bu çağda.. Neyse demem o ki "kendini dinlemek" en iyi ilaçtır....

Burda konu bu değil,ilacımın yan etkilerinden kurtulmanın yolları ya da öyle hssetmeyi engellemenin yolları.... Birisi gelip bsey yazdı diye konuyu dağıtamam

Kesinlikle haklısın... Bir haftalıgına Çvuş köyüne gittim arkadasımda kaldım,baş ağrılarım bile hafiflemişti,ne bilgsayar ne stres ne öğrenciler... cok rahattım,toprakla uğraştım hep,gercekten iyiydim,ama gerceğe dönünce hersey geri döndü malesef...

merhaba ruhsal hastalıkların çözümü inançta yatıyor canım. bende bu tarz şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum. panik atağın en şiddetlisi,anksiyete gibi. ancak ilaçsız çözdüm. ne yaptın dersen melisa çayı ve kantoron çayı çok iyi geldi. yalnız uzun bir süre devamlı içmen gerek. hergün 1 bardak olacak.sonra nefes egzersizleri önemli. alt karnına gidecek şekilde nefes almalısın.bu konuyu araştır. sonra en önemlisi dediğim gibi inanç. ben yoga bile yaptım. ama öğretileri benim inancıma uymuyordu sadece hareketleri yaptım çok iyi geldi.bu arada benim dinim islam. ona yöneldim araştırdım. Allahın ne kadar affedici olduğunu ve biz kullarına ne kadar değer verdiğini içselleştirdim. ayrıca Kuran da geçen İnşirah suresinden çok fayda gördüm. görmesem yazmazdım.. senin inançlarında hangi duanın sana şifa vereceğine inanıyorsan onu okuyabilirsin...burada çocuk isteyen arkadaşlarımda umarım bir an önce bebeklerine kavuşur.aslında sayı olayıda bir nevi benim için şifredir. önceden denenmişse ve tutmuşsa boış oturmaktansa değer denemeye.. belki sizin kapınızıda açar kızlar:) İnşallah... Tevratcım sana da acil şifalar dilerim

agzına saglık canım benim yaa arada böyle dengesiz çıkıyor ne yapacan oyalanıyor işte garibim

Hımm öğrencilerimden vakit bulabilirsem okurum,ama İslam dinine mensup olmak gerekir sanırım Kur'anı Kerimden şifa beklemek için,yne de okumakta fayda var,teşekkürler

ögretmenmisin bide yazık o ögrencilerine nasıl okuyup bu yaşınıza gelmişsiniz şaşırdım dogrusu yaşınızı 15 falan zannedim yorumlarınızdan kendinizi geliştirseniz iyi olur

yorumlarınızı okudugum kadarıyla sizin gerçekten tedaviye ihtiyacınız var ilaçlarını iç düzenli olarak arada sataşacak yer aramazsın en azından .. ilerde bu tür şey başınıza gelirse şaşmayın bir bebek sahibi olmak istedigin zaman bizleri o zaman anlarsın ancak şimdi ne desek boşşş.milletin inançlarıylada dalga geçme hakkın yok.can sıkıntısından başka bişey degilsin neyse sana bu yazı çok bile.ilaçlarını içte durul birazz

senınde kımsenın hastalıgıyla dalga gecmeye hakkın yok basına gelirse o zaman sende anlarsın durulmayı yorum yapacaksan adam gıbı yorum yap bu kadar basitlesmeye luzum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…