• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon gerçekten bir bağırsak hastaligimi

Aybuke10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
105
28
13
33
Selam arkadaşlar uzun zamandır depresyonla ilgili araştırmaları ve makaleleri inceliyorum ve yeni yapılan bir çok araştırma depresyonun bağırsak hastaligi olduğunu söylüyor serotonin hormonunun yüzde beşi beyinde yüzde doksan beşi bağırsaklarda bulunuyormuş şekeri gluteni kesip ev yoğurdu ve tursuyla tedavi olanlar varmış bilgisi ya da deneyimi olan var mi

Selam arkadaşlar uzun zamandır depresyonla ilgili araştırmaları ve makaleleri inceliyorum ve yeni yapılan bir çok araştırma depresyonun bağırsak hastaligi olduğunu söylüyor serotonin hormonunun yüzde beşi beyinde yüzde doksan beşi bağırsaklarda bulunuyormuş şekeri gluteni kesip ev yoğurdu ve tursuyla tedavi olanlar varmış bilgisi ya da deneyimi olan var mi
Eğer öyleyse onun bilimsel kaniti ben olabilirim:D şaka bir yana benim duygularim bagirsaklarimi etkiliyor sanıyordum. Demek tam tersi bagirsak duygularimi etkiliyormus

Back