- 1 Haziran 2018
- 5.294
- 15.840
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
Arkadaşlar ilaç almaya başladıktan sonra kaçıncı haftada düzelme gösterdiniz? Ve iyileştiniz mi iyileştiyseniz anlatır mısınız lütfen. Desteğe ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuz için teşekkür ederim.. siz kaçıncı haftadan sonra iyileşmiştinizBir kac hafta icinde etki göstermeye basliyor. Ama sadece hap almak yetmiyor..düzenli terapi almak ve hayatinizi degistirmeniz sart. Haplar sadece bu sürecte destekleyebilir
Yorumunuz için teşekkür ederim.. siz kaçıncı haftadan sonra iyileşmiştiniz
9ncu ayda mı iyileşmiştiniz yani?Iyilesme sürecinin ana kismi 9 ay civarindaydi. Bunda doktor kontrolü altinda 3 aya yakin ilac aldim. Sonra ilaci azaltarak biraktim. Geri kalan sürecte ilk haftada 2 kere sonra bir kere terapistime gittim.
9ncu ayda mı iyileşmiştiniz yani?
Depresyon döneminizde ne gibi durumlar yaşıyordunuz.Ben şuan yataktan bile çıkmak istemiyorum hiçbirşey içimden gelmiyor çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum mecburiyetten bazı işleri yapıyorum onlar bile işkence geliyor hiçbirşeyin anlamı yok gibi.İştahsızlık var.Sadece uyuyup hiç uyanmak istemiyorumSöyle söyliyim. Depresyon icin bu noktada iyilestim demek yalnis olur. 9 ay yogun tedavi süreci oldu. Iyilesmeye basladiktan sonra hayatinizda tekrar ayni noktayq gelmemek icin degisiklikler yapmaniz gerekiyor ve onlari uzun vadeli hayata gecirmeniz lazim. Depresyondan iyilesmek öyle devamli düz giden yol degil. Bazi günler yine kötü hissedebilirsiniz ama terapi sürecinde onlarin da üstesinden gelmeyi ögreniyorsunuz. Ama temel tedavi süreci 9 aydi. Sükür tedaviyi gecirdikten sonra ve degisiklikleri yaptiktan sonra depresyon tekrarlanmadi
Depresyon döneminizde ne gibi durumlar yaşıyordunuz.Ben şuan yataktan bile çıkmak istemiyorum hiçbirşey içimden gelmiyor çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum mecburiyetten bazı işleri yapıyorum onlar bile işkence geliyor hiçbirşeyin anlamı yok gibi.İştahsızlık var.Sadece uyuyup hiç uyanmak istemiyorum
Önceden çok kullandım ben bende etkisi olmadı hiç dahada kötü oldum aksine şimdi hiç bir şey kullanmıyorum böyle daha iyi sanırım zor oluyor bazen hastalığın seyri hiç belli olmuyor bende bazen mutlu olurken aniden bi çöküntü oluyor zor hastalık rabbim yardımcimız olsun kaygı bozukluğuda var bende ikisi bi araya gelince haliyle çöküntüye düşüyorum siz kullanın etkisi kişiden kişiye değişir bence bana yaramamisti haplarArkadaşlar ilaç almaya başladıktan sonra kaçıncı haftada düzelme gösterdiniz? Ve iyileştiniz mi iyileştiyseniz anlatır mısınız lütfen. Desteğe ihtiyacım var
Kaygı bozukluğun üstesinden nasıl geliyorsunuzÖnceden çok kullandım ben bende etkisi olmadı hiç dahada kötü oldum aksine şimdi hiç bir şey kullanmıyorum böyle daha iyi sanırım zor oluyor bazen hastalığın seyri hiç belli olmuyor bende bazen mutlu olurken aniden bi çöküntü oluyor zor hastalık rabbim yardımcimız olsun kaygı bozukluğuda var bende ikisi bi araya gelince haliyle çöküntüye düşüyorum siz kullanın etkisi kişiden kişiye değişir bence bana yaramamisti haplar
Hiç başa çıkamıyorum bazen o kadar yoğun oluyor ki aslında elimizde kaygılar bizi yönetmesine izin vermeyebiliriz ama olmuyor malasef güzel düşünmenin biraz işe yaradığını söylüyorlar kaygı duyanlar için ama insan bazen öyle bir kaygıya giriyor ki istesende güzel düşünemiyorsun zor hastalık rabbim kimsenin başına vermesinKaygı bozukluğun üstesinden nasıl geliyorsunuz
İlaç almaya başladıktan sonra ortalama 2 4 hafta arasında yavaşça etkiler ortaya çıkar. İyileşmek çok göreceli eğer ilaca cevap verirseniz iyileşmeye başlarsınız vermezseniz ya doz artırılır ya da başka ilaca geçilir veya ek tedaviler uygulanır. Bu biraz deneme yanılma işidirArkadaşlar ilaç almaya başladıktan sonra kaçıncı haftada düzelme gösterdiniz? Ve iyileştiniz mi iyileştiyseniz anlatır mısınız lütfen. Desteğe ihtiyacım var
Merhaba. Nasıl oldunuz? İlaç kullanıyor musunuzDepresyon döneminizde ne gibi durumlar yaşıyordunuz.Ben şuan yataktan bile çıkmak istemiyorum hiçbirşey içimden gelmiyor çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum mecburiyetten bazı işleri yapıyorum onlar bile işkence geliyor hiçbirşeyin anlamı yok gibi.İştahsızlık var.Sadece uyuyup hiç uyanmak istemiyorum
Merhaba eskiye nazaran daha iyiyim ilaçla ama şu son hafta iyi değilim yiğenim hasta onu düşünmekten uyuyamıyorum canım çok yanıyor kendi derdimi unuttum nasıl geçecek bu günler bilmiyorumMerhaba. Nasıl oldunuz? İlaç kullanıyor musunuz
Çok sinir bozucu gerçekten, en olmadık zamanlarda hortluyor.geçmiş olsun size de. İlaç kullandıktan kaç hafta sonra iyi hissettiniz?Ah o anksiyete ah. Benim düğünümden 3 hafta önce hortladı bu meret. Ev degisikligi yeni bir hayata alışabilme düşüncesi 2 düğün stresi derken 4 gün uyuyamadım ve anksiyetem iyice tetiklendi iştahım tamamen kapandı. Gece olsun istemiyodum uyuyamadıkca titreme çarpıntı geliyodu. Bi yandan da düğünüm yaklwsiyor acilen duzelmem lazım diyerek soluğu doktorda aldım. Bi ilaç verdi çok şükür biraz rahatlattı en azından iştahım yerine geldi. Düğünden sonra kendimi iyi hissediyordum ilacı keseyim dedim anksiyete birden yine hortladı. Bu sefer tetikleyen bir şey de yok sinirim aşırı bozuldu doktora yine gittim ilaca 2 ay daha devam etmem gerektiğini söyledi şimdi içiyorum yine düzelme aşamasına girdim. Ama bu ilaçları nası birakcaz harbiden merak ediyorum
İştahimi 2. Günden itibaren yerine getirdi uyku düzenlemesi ise 2 haftayı buldu. 3. Haftada bayağı düzelmiştim kendi kendime kestim ilacı ama yanlış yapmışım. Şimdi tekrar içiyorum doktor en az 2 ay iç sonra tekrar kontrole gel dediÇok sinir bozucu gerçekten, en olmadık zamanlarda hortluyor.geçmiş olsun size de. İlaç kullandıktan kaç hafta sonra iyi hissettiniz?