istanbula getirilen bi aile için sıfır çocuk eşyaları almak için yardım toplanıyordu aslında simdirek adrese gönderebilşrsiniz0-14 yaş çocuk giyim yardımı yapıyorum... İhtiyaç Sahipleri lütfen ulaşın bana
Biz iyiyiz. Evimize giremiyoruz, orta hasarlı demişler sanırım. Eşimin köyündeyiz, ailemin yanına Bursa’ya geçeceğim. Buralarda durum çok daha iyi şükür, yıkılan ev yok, ekmek su kısıtlı ama yavaş yavaş düzeliyor. Elimizdeki stokları idareli kullanıyoruz. Antep’in merkezinde de sıkıntı var ama buradan ziyade Islahiye ve Nurdağı’na yönlendirmeniz daha iyi olur. Oralar çok fena. Nizip’te de enkazlar varmış. Bursa’dan gelenleri tanıdıklarımıza yönlendirdik biz.Margaret Hale hoca Gaziantep’te değil miydi?? Hem durumunu sormuş olalım hem belki oradan tanıdık bulur eşi Antepliydi yanlış hatırlamıyorsam
Güzel kalbine sağlık canım.@NevresteBilen Duyan varsa İletişim bilgileri versinler yollarım hemen
Canım etiketlemeyi beceremedim.Nevreste kardeşimiz maraşta sanirim eşide polis yardımcı olabilir belkiEndişem bu yüzden Arkadaşlar Yardım Kuruluşlarına Bu yüzden Güvenemedim çok eşya gönderdik Çöp olsun diye değilO yüzden beni anlayın lütfen
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.Biz iyiyiz. Evimize giremiyoruz, orta hasarlı demişler sanırım. Eşimin köyündeyiz, ailemin yanına Bursa’ya geçeceğim. Buralarda durum çok daha iyi şükür, yıkılan ev yok, ekmek su kısıtlı ama yavaş yavaş düzeliyor. Elimizdeki stokları idareli kullanıyoruz. Antep’in merkezinde de sıkıntı var ama buradan ziyade Islahiye ve Nurdağı’na yönlendirmeniz daha iyi olur. Oralar çok fena. Nizip’te de enkazlar varmış. Bursa’dan gelenleri tanıdıklarımıza yönlendirdik biz.
merhaba hala gecerlimi yardiminiz0-14 yaş çocuk giyim yardımı yapıyorum... İhtiyaç Sahipleri lütfen ulaşın bana