Hepimizden Razı olsun.. Ailem için herşeyi yaparım hepsi benim kardeşim canım.. Varmı yoğunu veririm Söylemeleri yeterAllah razı olsun.
Her yere yazdım canım depomu depremzedeler için boşaltıyorumDiğer sosyal medya platformlarından daha fazla insana ulaşabilirsiniz. Buradan ne kadar verimli olur bilemedim
Bilen Duyan varsa İletişim bilgileri versinler yollarım hemen
Biz Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları hepimiz güzel insanız canım. Allah herkesten razı olsun.. Kk Ailem için birşeyler yapmak istiyorumNe kadar güzel bı insansiniz Allah kabul etsin inşallah
Rabbim bin kere razı olsun ❤Bilen Duyan varsa İletişim bilgileri versinler yollarım hemen
Hepimizden canım benimRabbim bin kere razı olsun ❤
canim bildihim kadariyla kisisel yolladiginda daha zor gidiyor benim fikrim yine afad la gonderim yapınBilen Duyan varsa İletişim bilgileri versinler yollarım hemen
Gönderdim canımcanim bildihim kadariyla kisisel yolladiginda daha zor gidiyor benim fikrim yine afad la gonderim yapın
esimin anlatimi ile kisisel birsey dagitmak cok zorkargolar orda calismiyor suan yani kapi kapi gezemiyorlar malesef en hizli guvenilir ya Afad yada Ahbap
ama belkiCemoos biliyordur daha fazla bilgiye sahip bende