Tamam canım bakacağım. ayrıca dua topiklerinin hepsine göz atacağım tek tek isimleri zikredeceğim . hepimizin akrabası eşi dostu komşusu veya tanıdığımızın tanıdıkları var. toplu bir bağışlama yapacağım. depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimiz için diye, de söyleyeceğim.
şimdi işteyim öğle namazına evdeyim sonra müsaitim ALLAH'ın izni ile uzunca dua edeceğim
Kızlar selam..
2. hatmimizin bağışlamasını Bonusarkadaşımıza rica etmiştim akşam bağışlamış
Allah razı olsun hepinizden..
Rabbim deprem bölgesinde vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin, mekanlarını cennet eylesin, ailelerine sabır versin
Ülke olarak selamete çıkmayı nasip etsin tez zamanda inşallah
Okurken eksik, yanlış, kusurlarımız varsa Rabbim tamamlayıcı melekleri ile tamamlatsın inşallah
Rabbim kabul etsin
Ağzınıza yüreğinize sağlık
Hakkınızı helal edin
Selam ve dua ile
Kızlar selam..
1. hatmimizin bağışlamasını penyez83
ablamıza rica etmiştim bağışlamış
Rabbim deprem bölgesinde vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin, mekanlarını cennet eylesin, ailelerine sabır versin
Okurken eksik, yanlış, kusurlarımız varsa Rabbim tamamlayıcı melekleri ile tamamlatsın inşallah
Rabbim kabul etsin
Hakkınızı helal edin
Selam ve dua ile
Kızlar selam..
2. hatmimizin bağışlamasını Bonusarkadaşımıza rica etmiştim akşam bağışlamış
Rabbim kabul etsin
Hakkınızı helal edin
Selam ve dua ile