• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deprem !!!

sweetwitchhh

duru'nun annesi
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
515
3
318
Manisa
arkadaşlar konuyu uygun yere mi açtım bilmiyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.malum deprem ülkesiyiz ve bu ara olan depremlerden çok etkilendik.ben egede oturuyorum ve bu ara izmir için büyük deprem uyarısı yapılıyor.az önce bi deprem tahmincisinin sitesinde türkiye için büyük bir deprem beklendiğini okudum.evet allahın dediği olur ama yinede çok korktum.allah hepimizi korusun :((

evet büyük bir deprem bekleniyor,,ama bunun olmamasını bende çok istiyorum.kimse üzülmesin canı yanmasın,

Rabbim hepimizi korusun.

ALLAH korusun felaketlerden guzel ulkemizi.

Van depreminin acisi hala yurekleri yakarkan baska bir felaket cok kotu olur.

Rabbim esirgesin bizleri...

Bende İzmirdeyim. Allah korusun hepimizi. bende asker yolu bekliyorum. şimdi onu göremicem diye korktumm bak.
inşallahh olmazz. yada olursada 5-6 şiddetinde falan olur da hasar vermez kimseye. evleriniz sağlammı ona bi baktırın.
deprem yönetmeliğine uygunmu? mesela ksk bataklık üzerine kurulu oralar riskli yerler. ayy Allah vermesinn yaaa.

Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zafer Akçığ, İzmir’de son yıllarda Seferihisar bölgesi ve Güzelbahçe fayında hareketliliğin arttığı uyarısında bulundu.
Doğru atımlı bir fay olduğu için bu fayın mutlaka kırılmasını tamamlayacağını açıklayan Prof. Dr. Akçığ, yaptıkları çalışmalarla İzmir’in yeraltı özelliklerini avuçlarının içi gibi bildiklerini söyledi.

deprem elbette olucak ama bu kadar dayanıksız yapıların olduğu bi ülkedeyiz biriken enerji mutlaka boşalacak ama şiddetli olmamasını diliyorum allahımdan :(

bende bunu tv de izledim 3 vakte kadar olucak diyodu biri. normalde 300 küsur senede bi oluyomuş izmir de büyük deprem. en sonuncusunun üzerinden 300 sene geçmiş. 3 saatte olur 30 senede olur ama olucak diyolar. Allah bilir diyelim ölüm heryerde de. onu yaşamak cok zor her gece yatarken düşünmeden uyuyamıyorum.

Bende Ege Bölgesi'nde oturuyorum...Bizim bulunduğumuz yerde,deprem bölgesi ve hep sallantı halinde..Yaşayan bilir,korku içinde yaşamak çok kötü birşey...Bu sene Türkiye için imtihan,deprem sanırım..Allah'ın dediği olur,Rabbim gözle görülür görülmez küçük büyük her türlü felaketten korusun esirgesin hepimizi...

Ölümden kaçış tabiki yok ama işte her an korku içinde yaşamak çok zor,ha şimdi oldu ha birazdan olacak,psikoloji falan kalmıyo..Rabbim beterinden korusun.Müminin silahı duadır,dua edelim bol bol...Ölümünde hayırlısı olsun,Rabbime emanetiz....

benım ailemde izmirde ben de çok korktum,allahım kourusun herkesi, bunun için sağlam yapılar yokkı ortada deprem değil bina öldürüyor gercekten,allhım korusun

Back