Geldi şimdi kargomm
ayy pek sevindmm
peki bu set ne kadar kullanılablr bilgin war mı cnm 6 ay 1 yıl ?
dene bakalım cnm memnun kalıcakmsn :))
Bacaklarımı çok güzel aldııı :)
ama bikini bölgesi için aynı şeyi söylemicem pembe olan kartuşu bikini blgesi içinmiş ama sürüyorum gelmiyoo tüyler sadece ağdann kendisi geliyoo :26:
okudum canım geçmiş olsun aynı yere 2 defa üst üste ağda sürdüğün için olmuşçekerkende tam gerdirmedin muhtemelen ama korkma 3-5 gün biraz canın acır ama iz falan kalmaz korkma bepanten sür başka bişeye gerek yok.
Depilissima Sir Ada Seti 100ml
Kızlar bu sitedeki üründenmi bahsediyosunuz.Makinası iyimi kablosu faln var dimi? Yani nasıl ısınıyor,standı olmasına gerek varmı?kullananlar bilgi verebilirmi?
Herkese merhaba,
Ben de bir yılı doldurmak üzereyim ki Depilissima ağda kullanıyorum. Özel bölge için cezve ve titanyumlu ağdadan kullanıyorum, bacaklar ve kollar için kartuş ağda kullanıyorum...
Ya ama benim bir sorum var, ben özel bölgeyi alana kadar canım çıkıyor.
Nasıl alıyorsunuz bana biri anlatabilir mi?
ağdayı tüy yönünde sürüp ters yöne çekmiyor muyuz? Zaten bu ağda soğuyor elle çekiliyor. Sorunum özel bölgenin alt kısımlarında oluyor. Şekilden şekle giriyorum!!!
Terin suyun içinde kalıyorum.
İlk yaptığım gün harika bir şekilde halletmiştim, ama sonra ne oldu anlamadım beceremez oldum!:)
Acemi şansıydı herhalde
Sorun şu, ağdayı sürüyorum ya soğuyor biraz çekerken çekilmiyor, yapışmış gibi, zorlayınca da hem çok acıyor hem de kıl köklerini kanatıyorumsürüş yönünde mi hata yapıyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?