• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depilissima Sir Ağda Kullananların Paylaşım Alanı

Bacaklarımı çok güzel aldııı :)
ama bikini bölgesi için aynı şeyi söylemicem pembe olan kartuşu bikini blgesi içinmiş ama sürüyorum gelmiyoo tüyler sadece ağdann kendisi geliyoo :26:

Canım bikini bölgesi için bende ilk üçük başlıklı kartış denedim ama olmuyor işkence gibi daha sonra depilissimacezve set aldım dünya varmış çok pratik ve kolay oluyor. Yani o bölgede depilissima titanyum tablet ağda kullanacaksın makinede eritiyorsun spatule ile sürüyorsun 3-5 sn içinde kuruyor elle çekiyorsun zamanlada kılalrı azaltıyor ve geç çıkmasını sağlıyor.

ben 2 gün önce kolatımı yaktım nasıl oldu anlamadım cok sıcakta sürmedim:25::25:iz kalcak diye cok korkuyorymm:58:

okudum canım geçmiş olsun aynı yere 2 defa üst üste ağda sürdüğün için olmuşçekerkende tam gerdirmedin muhtemelen ama korkma 3-5 gün biraz canın acır ama iz falan kalmaz korkma bepanten sür başka bişeye gerek yok.

okudum canım geçmiş olsun aynı yere 2 defa üst üste ağda sürdüğün için olmuşçekerkende tam gerdirmedin muhtemelen ama korkma 3-5 gün biraz canın acır ama iz falan kalmaz korkma bepanten sür başka bişeye gerek yok.

inşallah cnm bepanthen sürüyorum:50:ama sızlıyo kolatım bıyık bölgeside karardı sankı inş gecer cnm tşkler:71:

Depilissima Sir Ada Seti 100ml

Kızlar bu sitedeki üründenmi bahsediyosunuz.Makinası iyimi kablosu faln var dimi? Yani nasıl ısınıyor,standı olmasına gerek varmı?kullananlar bilgi verebilirmi?

evet canım aynen bu linkteki setden bahsediyoruz bunun 3 kartuşlu olanı var depilissima ekonomi set profesyonel çok kapsamlı 1 yıllık ağda malzemesinin olduğu bir seti var depilissima xlarge set linki gönderdiğin o sitede var hepsi.

yaklaşık 2 senedir depilissima sir ağda setini kullanıyorum ve çok memnunum. kartuş olarakta hep depilissima kullandım ama diğer markaları da alıp denemek istiyorum. :34: farklı renkleri oluyo ama sanırım en iyisi sarı olanmış kahverengi olanının kokusu çok güsel :112:

Herkese merhaba,

Ben de bir yılı doldurmak üzereyim ki Depilissima ağda kullanıyorum. Özel bölge için cezve ve titanyumlu ağdadan kullanıyorum, bacaklar ve kollar için kartuş ağda kullanıyorum...

Ya ama benim bir sorum var, ben özel bölgeyi alana kadar canım çıkıyor.

Nasıl alıyorsunuz bana biri anlatabilir mi?

ağdayı tüy yönünde sürüp ters yöne çekmiyor muyuz? Zaten bu ağda soğuyor elle çekiliyor. Sorunum özel bölgenin alt kısımlarında oluyor. Şekilden şekle giriyorum!!! :9::9::9:

Terin suyun içinde kalıyorum.

İlk yaptığım gün harika bir şekilde halletmiştim, ama sonra ne oldu anlamadım beceremez oldum!:)

Acemi şansıydı herhalde:9::9::9::9::9::9::9:

Sorun şu, ağdayı sürüyorum ya soğuyor biraz çekerken çekilmiyor, yapışmış gibi, zorlayınca da hem çok acıyor hem de kıl köklerini kanatıyorum :( sürüş yönünde mi hata yapıyorum acaba?

Herkese merhaba,

Ben de bir yılı doldurmak üzereyim ki Depilissima ağda kullanıyorum. Özel bölge için cezve ve titanyumlu ağdadan kullanıyorum, bacaklar ve kollar için kartuş ağda kullanıyorum...

Ya ama benim bir sorum var, ben özel bölgeyi alana kadar canım çıkıyor.

Nasıl alıyorsunuz bana biri anlatabilir mi?

ağdayı tüy yönünde sürüp ters yöne çekmiyor muyuz? Zaten bu ağda soğuyor elle çekiliyor. Sorunum özel bölgenin alt kısımlarında oluyor. Şekilden şekle giriyorum!!! :9::9::9:

Terin suyun içinde kalıyorum.

İlk yaptığım gün harika bir şekilde halletmiştim, ama sonra ne oldu anlamadım beceremez oldum!:)

Acemi şansıydı herhalde:9::9::9::9::9::9::9:

Sorun şu, ağdayı sürüyorum ya soğuyor biraz çekerken çekilmiyor, yapışmış gibi, zorlayınca da hem çok acıyor hem de kıl köklerini kanatıyorum :( sürüş yönünde mi hata yapıyorum acaba?

öncesinde pudra sür öyle almayı dene. yine aynı sorun olursa alt kısımları bezli ağdayla değil, el ağdasıyla (çamsakızı vb.) al, el ağdasıyla genital bölgeyi almak bana daha kolay geliyor. bir de hava sıcak olduğu için karşına vantilatör koyarsan terlemezsin daha kolay olur

kızlar ben sir ağda makinası aldım depilissima satan ankarada bir yer bilen var mı acaba yardım edebilirmisiniz almak istiyorum ama bir türlü bulamadım:((

Back