Depilissima Sir Ağda Kullananların Paylaşım Alanı

masalruya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
190
0
296
Kayseri
Merhabalar kızlar ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile Depilissima marka sir ağda ile tanıştım gerçekten çok memnununm marketlerde şua satılan vivetmiş sesuymuş depilisimayı kullanınca onalrın ne kadar dandik olduklarını çok daha iyi anladım burasıda benim gibi depilissima kullananların paylaşım alanı olsun.

bu markanın iyi olduğunu duydum fakat kullanmadım ağdam bitince almayı düşünüyorum tüyler ne kadar zamanda alınacak duruma geliyor benim iki hafta sürüyorda

bu markanın iyi olduğunu duydum fakat kullanmadım ağdam bitince almayı düşünüyorum tüyler ne kadar zamanda alınacak duruma geliyor benim iki hafta sürüyorda

Canım kişiden kişiye değişiyor birde ben sürekli sir ağda kullandım birde ağda sonrası depilissimanın tüy azaltıcı solusyonunu 6 aydır kullanıyorum baya tüylerimi azalttı ve inceltti 1 ayı geçiyor benim ağda yapmam ben diğer markalarıda denedim kimisi böyle yapış yapış oluyr çok canını acıtıyor kimisi doğru düzgün almıyor depilissima en ince tüyleri bile alıyor vede canını diğerleri kadaar yakmıyor.

en kısa zamanda ben de denicem

en kısa zamanda ben de denicem

rahatlık bencede denemelisin 1 ay tertemiz ***************** diye bir internet sitesinden almıştım ben depilissimanın bir çok ağda seti var başka siteleree baktım ben ama o kadar çpk çeşit görmedim istersen bi incele.

daha önce o siteye girmiştim hatırladım şimdi
sir ağdayı beceremem diye vazgeçmiştim
epilatör cildimi mahvediyor o yüzden denicem kesinlikle

beceremem diye korkma ilk başlarda bende beceremem yapamam diyordum ama o kadar korklacak kadar değilmiş ilkinde biraz acemilik çektim ama şimdi bacakalrımı almama 15 dk sürüyor nasıl yapıldığını gösteren videolarda var o sitede.

canım ben yaklaşık 1 yıl önce aldım ve gerçekten çok memnunum. Komple set olarak almıştım. sanırım bana 1 yıl daha gider ve gerçekten de tüylerin azalmasını sağlıyor

bende az önce siparişini verdim hadi bakalım hayırlısı bu kartusları bır defada kullanmak zorundamıyız yoksa makınenın ıcınde kalabılırmı

Kartuş şeklinde mi daha iyi yoksa cezve mi kararsız kaldım bende almak istiyorum yardım ederseniz çok memnun olacağım

ağda ısıtıcı makine konusunda da kalitesi fark ediyomu yoksa makineyi başka marka alsam da ağdayı depilissima alsam aynı işi görür mü
bide bu markayı konyada satan yer biliyorsanız, yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…