• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dephaston kullananlar war mı aramızda??

colortrend

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
45
3
6
Denizli
1yıldır bebek için uğraşıyoruz bu ay doktorum dephaston diye bi hap werdi içinde yirmi adet war sabah akşam içiyosun bu ilacı bitireli bi hafta oluyor adetim de 2 gün geçikti bu ilacı kullanıp adeti geçiken war mı acaba daha çok adet düzenleyen bi ilaç ama benim gibi bi durumla karşılaşan oldu mu merakla cevaplarınızı bekliyorum...

1yıldır bebek için uğraşıyoruz bu ay doktorum dephaston diye bi hap werdi içinde yirmi adet war sabah akşam içiyosun bu ilacı bitireli bi hafta oluyor adetim de 2 gün geçikti bu ilacı kullanıp adeti geçiken war mı acaba daha çok adet düzenleyen bi ilaç ama benim gibi bi durumla karşılaşan oldu mu merakla cevaplarınızı bekliyorum...

Bende kullandım adetim çok az oluyordu Dr bu ay verdi bugün adet günüm bende adet olmadım hala beklemedeyim ama Dr dediği duphaston hapı bitiminde 2 gün ayda 15 içinde adet olursun dedi o yüzden haftaya kadar bekleyeceğim ama yarın bi test alıp bakacağım ona göre stres yapmayayım bari ;):3: siztest yaptın mı ? Test yap bence eğer yapmadıysanız

Canm doktorun ne dedi ben anlamadim 2 gün ayda 15 falan yazmissin anlayamadim normalmimis yani gecikmesi bugün adetimin gecikmesinin 2. günü hastalanirim yada teste cikmaz die korktugum icin bekliyorum henüz

Canm doktorun ne dedi ben anlamadim 2 gün ayda 15 falan yazmissin anlayamadim normalmimis yani gecikmesi bugün adetimin gecikmesinin 2. günü hastalanirim yada teste cikmaz die korktugum icin bekliyorum henüz

Ben hamile olduğumu yeni öğrendim canm bu duphaston sayesinde mi bilemiyorum tabi
Bu hapı Dr adetin 15. Günü sabah akşam olmak üzere 10 gün iç dedi sonra eğer hamile kalmadıysanız 2 yada 15 gün içinde adet oluyorsun kaldıysan olmuyorsun zaten
Yani derdimi bi bak bakalım adet olmadıysan hamile olabilirsin sende ..

bende 3 ay duphaston kullandım adet düzenlemesi için ama bitiminden sonra 3 gün içinde kanaman geliyor gecikme olmuyor cnm

benim de adetim düzensiz olduğu için doktor 3 kutu verdi. 2. kutuya başlayacağım haftaya. ilk kutu bittikten 2 gün sonra regl oldum ve normalden 1 hafta önce falan geldi. bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak???

kızlar duphaston kullandıktan sonra adetim 4 gün geçti test yaptım hamileyim:)) darısı başınıza inş Allahım sizlerde nasip etsin 1 yıldır bir sürü hap iğne kullandım çok şaşkınım hala.. umudunuzu kaybetmeyin ve gerçekten moral çok önemli ben bu ay beni üzen insanlardan uzak durdum onunda etkisi olduğunu biliyorum dualarım sizlerle..

kızlar duphaston kullandıktan sonra adetim 4 gün geçti test yaptım hamileyim:)) darısı başınıza inş Allahım sizlerde nasip etsin 1 yıldır bir sürü hap iğne kullandım çok şaşkınım hala.. umudunuzu kaybetmeyin ve gerçekten moral çok önemli ben bu ay beni üzen insanlardan uzak durdum onunda etkisi olduğunu biliyorum dualarım sizlerle..

Hayırlı olsun cnm ... Sağlıcakla kucağına alırsın inşallh ... Bende duphaston kullandıktan sonra hamile kaldım hemde bu ay beklemiyordum elbette hersey allhtan vesile oldu belki duphadton... Ama en önemli şey odaklanmamak ve kagaya çok takmamak ...

merhaba bu ay ılk defa klomen kullandım ve klomen kullandığım ıcın kananamam durmadı 10 gündür kanamam var yanı 5 gün süren adetım halen devam edıyor 10 gün oldu doktora gıttım bana duphaston verdı günde 2 tane ıc dedı hem kanamayı durdurması ıcınmıs hemde hamıle kalırsam tutması ıcınmıs oyle dedı bırde klomen hayatımda gördüğüm en kötü ilac sanırım benı mafettı hem kanamam durmadı 10 günüdr hemde kasıkbel ağrısından ölüyorum resmen hayatımda böyle bır kasık ağrısı cekmedım cok cok fecı

ayrıca bulantı ve bas donmesıde cok yaptı klomen bı daha asla ıcmıcem her duydugumuza doktordan ıstememız gerekıyor bana cok dokundu mesela arkadaslar duphastonada bugun baslıyorum bılmıyorum ıns hem ağrılarım gecer hemde kanama durur
:50:

Back