• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depersonalizasyon yabancılaşmaaa !!!!!!

Başlığı gördüm neler yaşadığınızı paylaşırsanız rahatlarsıniz
Kendime yabancılaşma yaşıyorum senelerdir zaten panik atak anksiyetem vardı fakat 2.doğumda lohusalık depresyonuna girince bu illete yakalandım hislerimi kaybettim eskisi gibi hissedemiyorum aynaya bakmak ölüm insan kendine bakarken yabancıya bakar gibi nasıl hissedebilir anılarımı hatırladıklarım kadarıyla anlatınca ben yaşamış gibi hissedemiyorum çok kötü bir durum 😔

Bende de panik atak ve anksiyete var senelerdir şu bir senedir iyi değilim eskisi gibi değilim bnde halimizden de kimse anlamıyor ne yazık kii ne güzel ama bak iki tane evladınız var ilaçsız hamilelik sürecini atlatmissiniz

Bende de panik atak ve anksiyete var senelerdir şu bir senedir iyi değilim eskisi gibi değilim bnde halimizden de kimse anlamıyor ne yazık kii ne güzel ama bak iki tane evladınız var ilaçsız hamilelik sürecini atlatmissiniz
Nasıl atlattım gel bana sor 9 ay boyunca aslında erken doğum oldu 8 ay sanırım 8 ay boyunca devamlı yataktaydım ağlıyordum sürekli tansiyon ölçüyordum ozmnlar ölmekten korkuyordum yabancılaşmam yoktu hep bir yerlerim ağrıyordu ve sürekli araştırıyordum sonra sonuc bu siz evli misiniz ne gibi sikayetleriniz var

Lütfen yardım edin kimse yok mu ?
Bende de oluyordu şuan geçti ama kurtuldum gözüyle de bakmıyorum dönem dönem olan bir şey çünkü. Bunu çok büyük bir sorun olarak görmemeye çalış zor biliyorum ama geçeceğini bil ve kendini üzmee

Bende de oluyordu şuan geçti ama kurtuldum gözüyle de bakmıyorum dönem dönem olan bir şey çünkü. Bunu çok büyük bir sorun olarak görmemeye çalış zor biliyorum ama geçeceğini bil ve kendini üzmee
İlac mı kullandın 😔

Yok ben ilaç kullanmama taraftarıyımmmm baya bi anksiyetem takıntılarım var ama kendim aşmak istiyorum yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorumm
İşinize karışmak istemem ama bence kesinlikle yanlış yapıyorsunuz. İlaç kullanmıyorsanız psikoterapi almalısınız terapi yoksa ilaç kullanmalısınız hatta bazen ikisi birden gerekebilir. Çünkü her atak her dönem farklı gelişiyor. O anki stres ve kaygı yüzünden nasıl bir zarar görebileceğimiz belli değil. Bakmayın bazıları hafife alıyor bu rahatsızlığı ama çok ağır sonuçlar ortaya çıkabilir. Stres her şeyin başıdır neye sebep olacağınız bilemeyiz. Lütfen durumunuzu önemseyin ve destek alın.

İşinize karışmak istemem ama bence kesinlikle yanlış yapıyorsunuz. İlaç kullanmıyorsanız psikoterapi almalısınız terapi yoksa ilaç kullanmalısınız hatta bazen ikisi birden gerekebilir. Çünkü her atak her dönem farklı gelişiyor. O anki stres ve kaygı yüzünden nasıl bir zarar görebileceğimiz belli değil. Bakmayın bazıları hafife alıyor bu rahatsızlığı ama çok ağır sonuçlar ortaya çıkabilir. Stres her şeyin başıdır neye sebep olacağınız bilemeyiz. Lütfen durumunuzu önemseyin ve destek alın.
Haklısınız ama bu ilaçların da bir sürü yan etkileri var ya da ilacın düşünmemi yavaşlatmasını beni uyku moduna sokmasını istemiyorum ilaca başlayınca bırakması da zor. Böyle yaşamak da zor gerçi ama alıştım ben çoğu zaman iyiyim bazen geliyor ataklar doğal yollardan halletmek istiyorum.

Back