Depakin,stilizan,cymbalta kullaniyorum

Deliasena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
1
0
1
31
Günaydın kadınlar kulübü üyeleri 5 yıllık evliyim ve 24 yaşındayım eşim ile evlendigimizden beri sürekli sorunlarımız var beni aşırı baskılaması ve kıskançlığı beni artık agresif çekilmez bir insan yaptı ve çok kötü dengesizlestim bu arada 1 tane de çocuğum oldu 2 buçuk yaşında.şuan 7 ay bi ayrılık süremiz oldu bu süre içinde çok mutluydum şimdi geri döndüm ama hiç mutlu değilim zamanımda sevdiğim o adamı artık sevmiyordum.zamanında çok gaddar olan eşim artık çok iyi ama gönlümden çıkan çıktı.şimdi onunla aynı evde yaşamak bile beni deli ediyor bende bırakmıyor kesinlikle doktora götürüyor bu arada ruh halimi anlatayım bir saat önce çok iyi mutluysam bir saat sonra çok fenayım sürekli duygu değişimi yaşıyorum buda beni çok yoruyor eşime tahammülüm yok doktor bana ne hastası olduğumu söylemedi sadece duygusal bir insan mısım.depakin stilizan cymbalta verdi kullanıyorum ama çok sersemim sürekli dalıyorum gözlerimin feri gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…