Deowell Breast Enlargement Göğüs Büyütücü Bant kullanan varmı?

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
318
İstanbul
arkadaslar Deowell Breast Enlargement Göğüs Büyütücü Bant kullanan varmı aranızda, suan arastırma asamasındayım bu urunu ama kullananlar varsa ve bılgı verırse sevınırım

bende araştırdm canm.sdce bi ay kullanm için fiyatının 55 ytl civarı oldgunu bliyorm.ne kadar büyüttgnü blmiyorm ama 3 ay kullanmak gerekiyomuş

bende bi ara baya araştırmıştım cok olumlu konuşmuşlar bant hakkında.bi bilen varsa aydınlatsın lütfen

deowell bantı aldım arkadaslar gecen ay kullandım bitince yaziim dedim a.s. içinde 10 tane var herbiri 3 gün kullanılıyor.sırtınıza yapıstırıyorsunuz banyoda falan cıkmıyor sadece cok terleyince cıkıyor benneyaptımki cok kucuk zaten yar bandı gibi kıyafetten de belli olmuo.hafif dolgunluk oldu ama sitesinde zaten söle diyor :''Diğer göğüs büyütücülerin aksine DeoWell göğüs büyütme bant’ı hızlı etki eder. Birçok kadın bunun ispatını, göğüslerinin 30 – 45 gün gibi kısa zamanda büyüdüğünü ve çoğu kadının istediği büyüklüğe 90 günden az bir sürede erişerek, görür.'':1rolleyes:

ewet canım..ürün transdermal oldugu için direk kana karısıyor.yani haplar gibi karacigere zarar vermiyor ve etkisi daha kuvvetli oluyor.bende dolgunluk oldu.dewam edicem ama yaz sezonu vucut sürekli acık ya da suda oluo :kedi:

ewet canım..ürün transdermal oldugu için direk kana karısıyor.yani haplar gibi karacigere zarar vermiyor ve etkisi daha kuvvetli oluyor.bende dolgunluk oldu.dewam edicem ama yaz sezonu vucut sürekli acık ya da suda oluo :kedi:

Öyleyse listeme bunuda yazıyorum kullandığım takviye btince bunuda ek olarak kullanayım çünkü şimdi bunuda alıp kullanırsam vucuda fazla gelir...Teşekkür ederim...

yaa kızlar bu bant napıomuşta büyüyomuş allasen :S:S

yawrum bak simdi ilk sayfada yazıo saten ama kısaca anlatiim..icinde aktif maddeler var bunun direk kana gecio ordan memişlere etki edio.haplar gibi karacigerde sindirilmio zaten cok küçük içindeki maddeler.bu kadar işte.yapıstırıon büyüyolar:sm_cool:

ayy maşallah cicim maşşallahh tütütütüt bide tatlım ne kadar oldu bantı bırakalı yani biay falansa yenidir daha sönmemesi normaldir ama inşş hiiiiçç sönmezz :D

Back