Boykot ürün ama rexsonanın roll on aşırı iyi asla koku yok ter yok. Olsa bile ter hafif oluyor ve kokunyok.Kullandığınız ve memnun kaldığınız deodorant markalarını paylaşır mısınız kızlar?
Clinical protection değil mi, cidden güzel.Boykot ürün ama rexsonanın roll on aşırı iyi asla koku yok ter yok. Olsa bile ter hafif oluyor ve kokunyok.
lazerden sonra yetersiz kaldı bana rexona diğerleri de öyle daha iyi olan garnier gibi şu anEn az 15-20 sene olmuştur aralıksız Rexona stick deodorantlarını kullanıyordum. Yıllar önce lazer epilasyon yaptırmış biri olarak da son derece memnundum Rexona dan. Günlerce duş alamasam hatta kıyafetimi değiştiremesem bile (kendi evimde olamadığım zamanlar vb gibi durumlarda) asla ama asla ne ter ne ter kokusu yaşamadım. Bu arada koku konusunda aşırı hassas biriyimdir belirtmeden geçmeyim.
Ancak bir yandan da içeriğindeki zararlı kimyasallardan dolayı son yıllarda bırakmayı düşünüp bir türlü cesaret edemiyordum. Ama artık yaşanan olaylardan dolayı boykot ediyorum.
Yeşil marka isimli bir deodorant (temiz içerikli) aldım onu kullanıyorum, tabiki bahsettiğim boykot markası kadar teri önlemiyor ama en azından kokuyu kısmen önlüyor, bir süredir bu şekilde idare ediyorum bakalım belki ilerde başka ürünler denerim.
Chloe loveKullandığınız ve memnun kaldığınız deodorant markalarını paylaşır mısınız kızlar?
Teşekkürler ama parfüm mü bu dediğiniz sanki parfüm olarak duydum amaChloe love
Pahalı ama
D&P den doldurmasını al ıstersen
Dp işinde ıyı bı firma
Memnun kalırsın
Dp kodu c33
Yok dove da yetersiz kaldı ya maalesef lazer epilasyonu koltuk altına yaptırmayın gerçekten tavsiye etmiyorumDove kullanıyorum çok hoş kokuyor terlemeye bir çözümü yok ancak ter kokusu sıfır
Istedugunuz kokunun Deodorantını da satıyor D&PTeşekkürler ama parfüm mü bu dediğiniz sanki parfüm olarak duydum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?