• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denniss_shady de sonunda büyüttü :))))

denniss_shady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
281
3
66
Ankara
eweeeeeeettt sonunda bende ameliyatımı oldummmmm :32::32::32::32: 20/06/2014 cuma günü sabah 8 de ameliyata girdim. Hacettepe üniversitesitesinde Haldun beye ameliyat oldum. dual plan yöntemiyle mentor damla high profile 345 cc göğüs altı kesisiyle takıldı. bir gece hastanede kaldım ertesi gün öğlen taburcu oldum. An itibariyle 3. günümdeyim ara ara sızlamalarım dışında pek bi sorunum yok şu anda ama bugün fazla gergin hissediyorum ödemler yüzünden sanırım bazen bıçak gibi ağrı saplanıyo dış taraftan göğsüme. bu ödemlerin daha çabuk geçmesi için bi öneriniz varmı acaba:18:

eweeeeeeettt sonunda bende ameliyatımı oldummmmm :32::32::32::32: 20/06/2014 cuma günü sabah 8 de ameliyata girdim. Hacettepe üniversitesitesinde Haldun beye ameliyat oldum. dual plan yöntemiyle mentor damla high profile 345 cc göğüs altı kesisiyle takıldı. bir gece hastanede kaldım ertesi gün öğlen taburcu oldum. An itibariyle 3. günümdeyim ara ara sızlamalarım dışında pek bi sorunum yok şu anda ama bugün fazla gergin hissediyorum ödemler yüzünden sanırım bazen bıçak gibi ağrı saplanıyo dış taraftan göğsüme. bu ödemlerin daha çabuk geçmesi için bi öneriniz varmı acaba:18:

Çok geçmiş olsun! En zor kısmı atlatmışsın. :) ananas, et suyu ve bol su içmemizi tavsiye ediyorlar ödemler için :) bitki çayından uzak dur!

Geçmiş olsun :) ben bol bol su içip kendimi çok yormadan ufak ufak yürüyüşler yapıyodum bana iyi geliyodu belki sendede işe yarar ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun! En zor kısmı atlatmışsın. :) ananas, et suyu ve bol su içmemizi tavsiye ediyorlar ödemler için :) bitki çayından uzak dur!

Geçmiş olsun :) ben bol bol su içip kendimi çok yormadan ufak ufak yürüyüşler yapıyodum bana iyi geliyodu belki sendede işe yarar ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bol bol yürüyümeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar az oturuyorum kendimi zorlamıyorum sadece hareket etmeye gayret ediyorum annem sağ olsun sürekli zorla bişeyler içirmeye çalışıyo bana bol bol sıvı tüketmen lazım diyo ama ananası duymamıştım birazdan aldırırım zaten çok severim :34: bitki çayı içmiyorum ama normal çay falan içtim sabah onun etkisi olur mu biliyomusunuz bide kahve falan içebilirmiyimm

geçmiş olsun canım. bende 345 oldum. aynı olmuşuz. bugun 6 benim. daha iyiyim çok şükür. kollarımda kalksaydı hayırlısıyla çok daha iyi olacaktı.

geçmiş olsun canım. bende 345 oldum. aynı olmuşuz. bugun 6 benim. daha iyiyim çok şükür. kollarımda kalksaydı hayırlısıyla çok daha iyi olacaktı.

teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. sen büyüklüğünden memnunmusun peki canım şu anki büyüklüğü benim çok hoşuma gitti ama ödemler inince küçük mü kalıcaklar diye de korkuyorum biraz

Geçmiş olsun canim hepimiz yasadik bu zor birkaç günü bol sivi tuket kollar ini çok yorma nefes almak bile birkaç gün zor gelir ama atlattiktan sonra bugunleri sonrasi yeni cicilerle süper :46:

teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. sen büyüklüğünden memnunmusun peki canım şu anki büyüklüğü benim çok hoşuma gitti ama ödemler inince küçük mü kalıcaklar diye de korkuyorum biraz

evet begeniyorum bende ama şu kalıp gibi durması gecseydi diye bekliyorum.
kaç numaralı odada yattın

evet begeniyorum bende ama şu kalıp gibi durması gecseydi diye bekliyorum.
kaç numaralı odada yattın

41 14 deydim ilk gecem bayaa zor geçti benim göğüslerim değil sırtımın ağrısından çok çektim ben sargılarım çok çok sıkıydı sırtımı kesti hep o yüzden çok acı çektim hatta sabah doktor açınca çok sıkmış seni dedi

Geçmiş olsun canim hepimiz yasadik bu zor birkaç günü bol sivi tuket kollar ini çok yorma nefes almak bile birkaç gün zor gelir ama atlattiktan sonra bugunleri sonrasi yeni cicilerle süper :46:

zor günleri bi atlatsak sonrası güzel olucak inanıyorum yeni yeni iç çamaşırları almak için sabırsızlanıyorum :52::46::52:

41 14 deydim ilk gecem bayaa zor geçti benim göğüslerim değil sırtımın ağrısından çok çektim ben sargılarım çok çok sıkıydı sırtımı kesti hep o yüzden çok acı çektim hatta sabah doktor açınca çok sıkmış seni dedi

yanına gelen bendim :3::3::3::38:
o bant benide sıkıyo halaa morattı hep kaşın kaşın ölüyorum ama iyi sıkması dedi.

aynı ben bende sargıları o kadar sıkı sarmışlardı ki göğüs degil kaburga ağrısı çektim iç içe geçmişlerdi neredeyse 10 gün kaburgalarım ağırdı benim :53:

geçmiş olsun cnm. güle güle kullan yeni cicilerini :16::16::16:

ne güzel haberler :21: geçmiş olsun canım.güle güle kullan. benimde bugun 17. günüm 1 gün bile o kadar fark ediyor ki şu anda hiç bir şeyim yok.umarım hafif bir iyileşme süreci yaşarsın.

ne güzel haberler :21: geçmiş olsun canım.güle güle kullan. benimde bugun 17. günüm 1 gün bile o kadar fark ediyor ki şu anda hiç bir şeyim yok.umarım hafif bir iyileşme süreci yaşarsın.

yumuşaklığı filan nasıl. benim koltuk altı meme kenarları taş gibi. oralar normalmi senin. bugun 7. günüm

Canım çok geçmiş olsun yeni memişlerinle sana mutluluklar diliyorum ^^ benim de bugün 11. günüm tek göğsüm ameliyatlı olsa da ağrıdan ve gerilmeden uyuyamıyorum sinirlerim acayip bozuk ama neyseki burda birsürü güzel bayan çok ağır olmayan ağrılarla ve ufak ödemlerle bu işi atlatmış :nazar: ödem atma konusunda bitki çayına bulaşma demiş arkadaşlarım ama ben yeşilçayın faydasını çok gördüm onu öneririm ameliyat sonrasi o gaz için. Tadını çıkarıcağımız günler yakın ;))

tek tek alıntı yaparsam çok uzun olucak diye burdan herkese birden yazmak istedim:46: beni sıkan bant değil ilk ameliyat sonrasındaki lastik bandajdı şimdi de sütyen yüzünden sıkıntılar yaşıyorum ama öyle çok ağır geçirmiyorum çok şükür:32: dünden beri sürekli ayaktayım fazla oturmamaya gayret gösteriyorum sabah kalktığımda taş gibi oluyo göğüslerim ama gün içinde yumuşuyolar öyle taş gibi sert değiller tabi kalıp gibi duruyolar ama en azından uyandığım zamanki kadar gergin olmuyolar:46::46: bazen ilginç tanımlayamadığım sancılar yaşıyorum ben mi kendimi zorluyorum yoksa normal mi bilmiyorum kızlar sizde yaşadınız mı böyle garip sancılar :44: hani elinizi tam eklem yerinden kesersiniz de her parmağınızı büktüğünüzde yara yeri açılır canınız yanar ya işte özellikle sol göğsümün içi koltuk altı tarafına bazen öyle ağrı saplanıyo ama dikiş yerine değil göğsümün içine saplanıyo normal mi öyle bi sızı:44: bide arada bir yine garip garip tanımlayabilceğim başka bişey daha oluyo hani suya bişey atarsınız da içine su çektikçe su kabarcıkları çıkar ya tek sıra halinde pıtırpıtır işte öyle bi his oluyo göğsümün içinde :44: biliyorum çok komik oldu bu tanımlamalar ama başka nasıl anlatıcağımı bilemedim

Back