Denklem'in evi...

Evin güzelmiş güle güle otur. :) Diğer yerleri de bekliyoruz.
Bir önerim olacak ,aklına yatarsa uygula ; tv nin altından çıkan kabloları bir araya getir , tv nin altından sopa gibi insin aşağıya , sonra da tv nin yanındaki ince uzun vazoyu kablonun önüne al. Böylece kablolarını kamufle edersin , sanırım daha güzel görünür.

çamaşır makinemin yerini çok seviyorum koridorda bi girintide kimseye zararı olmayan bi yerde
ev kendimizin olsa burası güzel yüklük olur aslında

bu odamız ütü çamaşır vs odası bide kızımın odası var nazardan korktuğum için koymadım buraya
ben ve eşim çok süslü püslü gösterişli salonları yapıp sora kapıyı çekip güççük odada oturmaya karşıyız evimizi doya doya kullanıyoruz salonda oturuyoruz en güzel yerleri misafire saklamıyoruz yani

evet canım zaten son halinda o vazoda yok kutuda duvarda havada asılı çünki kızım yürüyor herşeyi çekiyor çoğu kabloyuda iptal ettik bi süre düzen kızıma göre olacak gende fikrin ve nezaketin için teşekkürler canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…