• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denklem'in evi...

evin çok hoş canım yalnız salondaki tekli koltuk neden farklı?

evet canım günün sorusunu sen sordun tebrikler çünki o koltuk tv koltuğu uzanınca açılıyor arkaya doğru biz onu sonradan aldık
tkımın teklisini daha önce lojmandayken almıştık oraya çifti sığmıyordu sonra tekini alırız dedik e sonrada tv koltuğunu keşfedince öbür tekten vazgeçtik rengini yakın seçtik
e memur adam anca bu kadar uydurur ev kira ve gene lojmana gidebiliriz genede şükürler olsun evimi çok seviyorum her anı yaşam dolu
ilgine teşekkürler canımopuyorumnanaktan

salondaki halıdaki kırmızılıklar biraz uymsuzmu olmuş:kedi: ama yinede çok şık güle güle otur

Evimi seviyorum her yanı yaşam dolu diyebilmek ne güzel... Gerisi boş aslında. Eviniz işte o zaman en güzel ev oluyor. Güle güle oturun demek kalıyor bana da...

evet canım günün sorusunu sen sordun tebrikler çünki o koltuk tv koltuğu uzanınca açılıyor arkaya doğru biz onu sonradan aldık
tkımın teklisini daha önce lojmandayken almıştık oraya çifti sığmıyordu sonra tekini alırız dedik e sonrada tv koltuğunu keşfedince öbür tekten vazgeçtik rengini yakın seçtik
e memur adam anca bu kadar uydurur ev kira ve gene lojmana gidebiliriz genede şükürler olsun evimi çok seviyorum her anı yaşam dolu
ilgine teşekkürler canımopuyorumnanaktan

ne kadar doğru ve güzel söylemişsin... bu arada aynı şehirdeymişiz.

msj yazan tüm arkadaşlara çook teşekkürler valla topikte öyle evler varki saray gibi hani benim ev onlar göre size çok sadede gelebilirdi beğenen tüm arkadaşlara çok teşekkürler benimki gibi evlerin de olduğunu bilmekte güsel valla çok mutlu oldum hani

Canım,evin çok güzel gerçekten.herşeyden önce tamda dedigin gibi yaşam dolu..çok da temiz tuttugun belli...ayrıca salonda herşey güzel ama en çok da halı tercihini sevdim..neden dersen mobilyalar zaten kremli kahveli,halıyıda sade krem veya kahve tonları tercih etseydin çok bogulurmuş.halı salonu açmış adeta.
kızınıda ALLAH bagışlasın canım :nazar:
mutfaktaki halının aynısından kayınvalidemde var:)))çok rahat onlar ya hafif bide yere güzel yapışıyor...valla evin çok sıcak ve cidden içinde mutluluk oldugu belli:nazar:
saglıklı günlerde oturmanız dilegimle canım .opuyorumnanaktan

Back
X