Aslında bu ülkede ve böyle bir dönemde 1,5 aydır iş arıyor olmanız çok da anormal bir durum değil ama siz burada olduğu gibi kendi çevrenizi de sürekli iş iş iş diye darlayıp hep bunlardan bahsediyorsanız onlar da haklı olarak merak edip soruyordur.Ama sizce bir buçuk ay uzun bir süre mı etrafımdaki herkes iş bulmadin mı ne yaptın iş konusunu sanki hemen anında iş bulmak kolay
Sizle anlaşırken iş tanımınızı böyle veriyorlarsa, verilen maaş bu hizmetleri karşılıyorsa ve siz razıysanız sorun yok.Peki çay kahve temizlik olan yere sekreter olarak girmek sıkıntılı olur demi canımolympikos
MissCherryBlossom tekstil firmasına hayır dedim canım çok uzak diye annem de cok uzak dedi
Onlar için büyük şirketler holdinglere başvuru yapman gerekiyor.Kpss ye girdim cnm 2014 de 78 puan aldım azdı aldığım puan yetersiz maalesef sonra bir daha da denemedim çünkü matematigim iyi değil öyle mi dersin bu bir buçuk aylık zamanda dönmesi bile umut ışığı diyorsun yani inşallah öyledirdefne-28 çay kahve temizlik istemeyen yerler de var ama işte denk gelmek mesele