denizli'de ki özel hastanelerin herhangi birinde doğum yapmış yada yapacak olan kimse var mı ??
ben canm. özel erpa sağlık hastanesinde doğum yapıcam büyük ihtimal.
arkadaşalar merhaba ben yeni üyeyim.benim 5 ay önce bebeğim karnımda öldü.şimdi tekrar çocuk düşünüyoruz.babür beye mi yoksa mehmet gencere mi gitmeliyim.bana yardım edermisiniz.babür beye gitmek istıyorum aslında ama oda erpada dogum yaptırıyormuş.erpa için pek temiz değil bebekler mikrop kapmıs dediler.mehmet gencerde çok kalabalık ben burdurun ilçesinden gelicem denizliye çalısıyorum aynı zamanda.ne dersiniz mehmet gencer çok bekletıyo mu yada ilgileniyo mu ararsam acar mı.bana yardımcı olursanız sevinirim
kime gidersiniz bilmemde zerrin çeliğe gitmeyin derim hele hele ortaklığı olduğu bsk hastanesine hiç gitmeyin derim. resmen para tuzağı. genelde sezeryan yaptırmaya çalısıyor. 9 ay para yedirdim yedirdim en sonunda servergazi hastanesini araştırdım vede orda doğum yapmaya karar verdim. rabbim izin verirse birdahaki hamileliğimde yine oraya yada bi ihtimal çevremdekiler çok övdüğü için özel ege hastanesine gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?