• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de normal doğum yaptıran bir doktor biliyor musunuz?

Muebsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
36
28
88
32
Denizli'de önce murat karayele gidiyordum daha sonra Suat gencere başladım Suat bey iyi fakat sezeryan yanlışı diye duydum normal doğuma yönlendiren bildiğiniz bir doktor var mı acaba

İnstagramda bir sezryen hep sezaryen değildir diye bir hesap var. Orada il il normal doğumu hatta ssvd'yi destekleyen doktorların hesaplarını öne çıkanlarda listelemişler. Denizli de var hesaplar arasında. Nuray Aydın, Adile Ülker Gümüş, Emre Gürçkaya, Ayşe Seçil Ozban. Bunlar Denizlideki doktorlar. Sen bu doktorların hesaplarına girip bir bak.

Daha önce doğum yaptınız mı bilniyorum ama özel sağlıkta deva hanım var birçok tanıdığım ona gitti.. bide egekentte nilgün Keserlioğlu var

İnstagramda bir sezryen hep sezaryen değildir diye bir hesap var. Orada il il normal doğumu hatta ssvd'yi destekleyen doktorların hesaplarını öne çıkanlarda listelemişler. Denizli de var hesaplar arasında. Nuray Aydın, Adile Ülker Gümüş, Emre Gürçkaya, Ayşe Seçil Ozban. Bunlar Denizlideki doktorlar. Sen bu doktorların hesaplarına girip bir bak.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden 🙏

Egekent hastanesi iyi mi peki hijyen donanım ilgi alaka

küçük bir operasyon geçirdim gayet ilgililerdi çalışanlar vs. donanım konusunda birşey diyemem temizdi hastane de ama ben bir gidince böyle daha geniş ferah olmasını tercih ediyorum.. bide bu süreçte oraya gider misin desen gitmem çünkü dar bir konumda

Merhaba ben Denizlide iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Burda yaşamadığım için bilemiyorum hastane ve doktorları. Kist ve adet düzensizliği için gitmem gerekiyor ve bebek tedavisi için. Yardımcı olur musunuz bu konuda?

Merhaba ben Denizlide iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Burda yaşamadığım için bilemiyorum hastane ve doktorları. Kist ve adet düzensizliği için gitmem gerekiyor ve bebek tedavisi için. Yardımcı olur musunuz bu konuda?
Merhaba ben konuyu açan arkadaşın sorusuna belki çözüm olur diye instagramdan bir hesap önermiştim. Yazdığım doktor isimleri de önerdiğim hesapta yazan isimlerdi. Size de yarar belki bir bakın. Ben de Denizli de oturmuyorum. Çok bir bilgim yok.

Merhaba ben konuyu açan arkadaşın sorusuna belki çözüm olur diye instagramdan bir hesap önermiştim. Yazdığım doktor isimleri de önerdiğim hesapta yazan isimlerdi. Size de yarar belki bir bakın. Ben de Denizli de oturmuyorum. Çok bir bilgim yok.
Çok teşekkür ederim bende o isimlerden yola çıkarak birinden randevu aldım.

Back