Saç Kesim Şekilleri denizlide bob model kesebilecek kuaför tavsiyesi olan?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dideemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
91
0
86
38
Kayseri
kızlar denizliye yeni geldiğim için, doğru dürüst kuaför bilmiyorum, riske atmak da istemedim, denizlide olan arkadaşlar, bildiğiniz iyi kuaför tavsiyeleriniz benim için şu günlerde en iyi şey olacak,
denizlili kızlar, tavsiyelerinizi bekliyorum..

Yok sanırım burda denızlılı arkadasa yardımcı olcak ben teyzemı zıyaret ettgımde gıtmıstım onun tavsıyesı ıle ben pek tavsıe etmıorum ıyısımı netten bı arastır sen...
:96

Çizgi kuaför için iyi yer diyolar biraz tuzluymuş ama ben yakın zamanda oraya gideceğim çünkü çok çektim daha önce bu kuaförlerden:S
Bu arada aklında bulunsun sakın paris kuaföre gitme berbat kesimleri var.Üstelik önce paragözlük yapmaya çalışıyolar.

çizgi saç tasarım...

çok duydum adını. googledan bakabilirsin sitesine

çizgi bülent mi, kestirdim ama hiç memnun kalmadım, bilmem ben beğenmedim tarif ettiğimden alakasız kesmişti

çok geç gördüm konuyu buraya girmemiştim :/
çizgi, stil, stilist, fatoş gbi ahım şahım olan süper diye tabir edilen yerler artık vasatlaştı bunlar yavaş yvaş müşterilerinbi kaybediyor
mutlaka kızacaklar var bana buaradan ama bu bir gerçek :/

bende kesinlikle sana katılıyorum.artık kuaför bulmak benim için ızdırap yaa.denizlili bayanlar önerilerinizi bekliyoruzzzz

sude güzellik salonu kızlar.Gerçi ben başka bişey için gitmiştim ama bekledim izledim güzel şeyler yapıyolar.

bende kesinlikle sana katılıyorum.artık kuaför bulmak benim için ızdırap yaa.denizlili bayanlar önerilerinizi bekliyoruzzzz

3 5 8 denecek kadr çok değiştirmişimdr en son kardeşimin arkadaşınn abisi diye gittim oda sağolsun açarken yaktı ve kesmedi budadı perçemimi kendim kessem bundan iyiydi katlarım düzgün olmadı falan filan 3 yıllık kuaförü 1çırpıda bırakırsan bölee olur

denzlideysenz yeni mekanıma gidebiliriz isterseniz:))

gidelim cnm neresi? =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…