Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sanırım burda denızlılı arkadasa yardımcı olcak ben teyzemı zıyaret ettgımde gıtmıstım onun tavsıyesı ıle ben pek tavsıe etmıorum ıyısımı netten bı arastır sen...kızlar denizliye yeni geldiğim için, doğru dürüst kuaför bilmiyorum, riske atmak da istemedim, denizlide olan arkadaşlar, bildiğiniz iyi kuaför tavsiyeleriniz benim için şu günlerde en iyi şey olacak,
denizlili kızlar, tavsiyelerinizi bekliyorum..
kimse yokmu yaaa
çizgi bülent mi, kestirdim ama hiç memnun kalmadım, bilmem ben beğenmedim tarif ettiğimden alakasız kesmişti
çok geç gördüm konuyu buraya girmemiştim :/
çizgi, stil, stilist, fatoş gbi ahım şahım olan süper diye tabir edilen yerler artık vasatlaştı bunlar yavaş yvaş müşterilerinbi kaybediyor
mutlaka kızacaklar var bana buaradan ama bu bir gerçek :/
bende kesinlikle sana katılıyorum.artık kuaför bulmak benim için ızdırap yaa.denizlili bayanlar önerilerinizi bekliyoruzzzz
3 5 8 denecek kadr çok değiştirmişimdr en son kardeşimin arkadaşınn abisi diye gittim oda sağolsun açarken yaktı ve kesmedi budadı perçemimi kendim kessem bundan iyiydi katlarım düzgün olmadı falan filan 3 yıllık kuaförü 1çırpıda bırakırsan bölee olur
denzlideysenz yeni mekanıma gidebiliriz isterseniz:))
gidelim cnm neresi? =)
Seninkiler ne uzunlukta Tomb Raider?
gidelim cnm neresi? =)