• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası denizli'de bebeğinizi güvenilir ellere emanet edebileceğiniz bir yer

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

subuhari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
7
1
86
kocaeli
Merhabalar arkadaşlar:)

Ben evli, biri üniversitede diğeri lisede okuyan iki çocuk annesiyim. Bunların yanı sıra 2 yıllık çocuk bakımı deneyimim var.

0-4 yaş grubu çocuk ve bebek bakıcılığı yapmak istiyorum. Lise mezunuyum, içki ve sigara kullanmıyorum. Yetiştirdiğim çocuklarımdan yola çıkarak size bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz bir yer olduğunun garantisini verebilirim:)

Ayrıca ehliyetim ve bilgisayar sertifikam var.

İletişim için lütfen mesaj atın

sadece kendi evinizdemi bakmayı düşünüyorsunuz? biz şubat ta denizliye taşınacağızda 2 çocuğum var . 2 ve 4 yaşında. kreş yada bakıcı düşünüyorum. bakıcı olursa kendi evimde olacak o nedenle sordum.

ben sadece c.tesi günü için bakıcı arıyorum hafta içi ztn kreşte siz kendi evinizde düşünürseniz görüşelim 2 yaşında olacak bi kzıım var derdini anlatacak kadar konuşuyor altı bezleniyor

Back