Denizli

filiz3333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
22
0
kızlar denizli nasıl biyer...ve internetten ev arıyorum heryer apart yaa...kınıklı çamlık çınar taraflarında ev tutcam ..apart olmayan bi daire bulamazmıyım..bide mahalle istemiyorum..tutucu bi şehirmi..ev pahalık açısından nasıl..çok teşekkürler

merhaba bende denizli merkeze yeni atandım. sen ne için taşınıyorsun. orada yaşayanlardan aldığım bilgilere göre gayet güzelmiş ev kiraları felan da çok uçuk değil ucuz bir şehirmiş hersey organik. giden herkes memnun. bende haftaya gidip ev tutacağım

ben denizliliyim, doğma büyüme burda yaşıyorum, bana göre denizli güzel yer, sonuçta memleketim, ama kıyasladığın yere göre değişir, istanbulla kıyaslarsan tabiki güzel değildir :) ama küçük bir yerle kıyaslarsan güzeldir, ev kiraları da semtine göre değişiyor, aktepe sevindik taraflarında evler satılık olraak da kiralık olarak da ucuzdur, adalet mahallesi, bereketli, üçler, başkarcı, servergazi gibi yerler nezih semtlerdir o yüzden de evler satılık olarak da kiralık olarak da pahalıdır, aktepeden 100 metrekare daireyi 70.000 liraya rahat alabilirken adalet mahallesinden 110.000 liraya bulursan sevinirsin :) kınıklı çamlık çınar, kirişhane, topraklık, kayalık eski semtlerden, merkezi yerlerdir, ama kıyas yap dersen ben adalet mahallesi ve dediğim diğer yerleri hiçbir yere değişmem, hem havası olsun hem ortamı olsun bana göre 10 basar, imkanlar olarak da ev tutmak istediğin yerlerden hiçbir farkı yok, ama sanırım çalışacağın yere yakın bir yerden ev bakıyorsun, çınar tarafında tutacağına kınıklı çamlık tarafında tutsan senin için daha iyi olur, oralarda apart çoğunlukta sanırım o konuda emin değilim, pamukkale üniversitesi taraflarında hep apart ama dediğin yer konusunda emin değilim,ama çamlıkta kınıklıda evler de ucuz değildir sanıyorum, tutuculuk dersen yıllar önce belki evet tutucudur diyebilirdim ama şimdi hiç tutucu değil, kendi memleketim olmasına rağmen kızdığım bir çok yönü var, en basiti şu geçtiğimiz ramazanda mesela, gayet rahat yeme içme ihtiyaçlarını herkesin içinde giderebiliyor insanlar, saygı anlamında denizlinin saygıyı kaybettiğini düüşünüyorum, eğer bullabilirsen sen mahalle ortamı olan bir yer bul, daha samimi olur bence, ama dediğim gibi kınıklı ve çamlık zaten nezih semtlerdendir, oralarda mahalle ortamı varmıdır pek bilemiyorum

evet organik bulma imkanın var, pazarlara köylü kadınları gelir, yoğurdu domatesi vs organik bulabilirsin, alacağın kişiye göre değişir yani, ev kiraları da dediğin gibi birçok ile göre ucuz kaçıyordur, ama ben sürekli burda yaşadığım ve semtler arasındaki farkı da bildiğim için bazı yerler bana çok pahalı geliyor, mesela benim oturduğum yerde daha yenice arkadaşım 600 tlye ev tuttu, aşağılara in 300e çok rahat bulurdun :)

merhaba ben tapu ve kadastroya atandım nereden ev tutmamı tavsiye edersin. birde şehir içi ulaşım nasıl kolay mı

merhaba ben tapu ve kadastroya atandım nereden ev tutmamı tavsiye edersin. birde şehir içi ulaşım nasıl kolay mı

bence ulaşım kolay, ama tabi oturduğun yere göre de değişir, tapu kadastroya atandıysan zannımca o bayramyerinde özel idare işhanındaydı, bayramyerinde, topraklıkta, kayalıkta, çınarda, saltakta vs gibi yerlerden ev tutsan senin için daha iyi olur, en yakın yer bayramyeri, diğerleri biraz altı biraz üstü, ama yayan yürüme mesafesindedir, otobüse binmek zorunda kalmazsın,

cevabın için tşkler peki bu bahsettiğin yerlerde ev kiraları nasıl birde apart mevcut mu

cevabın için tşkler peki bu bahsettiğin yerlerde ev kiraları nasıl birde apart mevcut mu

sanırım bayramyerinde apartlar vardı, ben de sahibinden.comda satılık ev ararken rastlamıştım, bayramyeri ve civarı yeni yapı değildir zaten, nerelerine apart yapmışlar onu bilemiyorum, birde binalar birbiri içindedir, havası da benim oturduğum yere göre boğucudur, kiralarını tam bilmiyorum ama merkezi bir yer olduğu için pahalıdır muhtemelen, netten bakmak lazım

çok teşekkürler cevap için.bende yeni atandım...iş yerim gümüşlükte ..ama orda tutmak istemiyorum...çamlık,kınıklı gibi merkezi istiyorum ...yada merkezi başka bi yer varmı onuda bilmiyorum :) öğrendiğim bu...apart istemıyorum 1+1 oda sayısı ve eşya koymuşlar çok pahalı açıkcası..eşyamı kendim alır taksit taksit öderim..çünkü kedim var ve eşyalı evde tedirgin şekilde oturmak istemiyorum..500 e ev bulsam yada en fazla 600 ii olur.varmıdır o çivarda böle ev acaba

hayırlı olsun hangi kurum. bu arada esyalı 2+1 evler var 450-500 çivarı

Ben eşyalı istemiyorum sorun bu zaten başkasının eşyasında oturamam çok kötü bir huy ama elimde değil birde kedim var ..başkasının eşyası olunca rahat olamam ...o yüzden eşyasız ev istiyorum eşyaları kendim alcam...eşyalı ev çok her yer apart maşşallah

merhaba 2 aylık süre için kalabileceğim 1+1 apart var mı merkezde bilginiz var mı. eşim 2 ay sonra gelebilecek ancak

merhaba 2 aylık süre için kalabileceğim 1+1 apart var mı merkezde bilginiz var mı. eşim 2 ay sonra gelebilecek ancak

yanıt için biraz geç oldu sanırım ama bu şekilde kalabileceğiniz 1+0 , 1+1 , 2+1 apartlar mevcut.. öğrenci semti olması sebebiyle en yoğun bulabileceğiniz bölge kınıklı. pamukkale üninin yakınları.. onun haricinde incilipınar, istiklal, suluköprü mevkii, çınar, ve çaybaşında apart bulabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…