Denizli de düğün salonları

banu86

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.495
3.035
333
tavsiye edbileceğiniz yerler var mı arkadaşlar yemeksiz düğün için?

köy restaurant denizlide bağbaşında harika bi yer fiyatıda uygun bizim orda kır düğünü olmuştu ama kışında düğün olur sanırım

ben istanbul da yasıyorum fakat bi arkadasımın düğünü için denizli de yade diye kır düğünü olan bi yere gittim gayet güzeldi ikramlar gayet hoştu bi bakın derim

yade kır dugun salonu fiyatları ne kadardır acaba,bilgisi olan varsa paylassın lutfen!!

yade kır dugun salonu fiyatları ne kadardır acaba,bilgisi olan varsa paylassın lutfen!!

yade nın fiyatı 7.5 bin cnm kurupasta, yaş pasta, meşrubat, orkestra, kamera ve foto
baktığınız yerlerin bilgilerini sizde yazar mısınız

köy restaurant denizlide bağbaşında harika bi yer fiyatıda uygun bizim orda kır düğünü olmuştu ama kışında düğün olur sanırım

köy restaurant tam olarak nerde ve fiyat bilgisi verebilir misiniz?

yade nın fiyatı 7.5 bin cnm kurupasta, yaş pasta, meşrubat, orkestra, kamera ve foto
baktığınız yerlerin bilgilerini sizde yazar mısınız

tesekkurederim 2014 yılında evlenicem simdiden basladım arastırmaya:))yade guzel geldi bana ,kır dugunu yapanlar denizlide onerilerinizi bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…