Denizli de çocuk doktoru

Brrck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
343
196
103
Denizli' de ilaç kullandirtma bağımlısı olmayan, deneyimli bir çocuk doktoru arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Zorunlu hallerde tabi ilaç kullanıcaz ama onun dışında alternatif yöntemler konusunda da bilgilendirebilecek bir doktor arayisindayim.

Merhabalar. Bizim doktorumuz Hasan Akşık. Deneyimlidir. Rota olmuş bebeğime anında teşhis koydu ve nasıl takip edeceğimi neler yapmam gerektiğini ve hangi hallerde serum takılacağını anlattı. İlaçsız evde geçirdik. Alternatif yöntem dediğin tıbbi şeyler mi? O konuda bir bilgim yok.

Merhaba teşekkür ederim. Öksürük problemi diyelim. Bazı doktorlar direk ilaca başlatırken bazıları evde şunları yapın şeklinde tavsiyelerde bulunuyorlar ya onu kastetmiştim. İlaca karşı değilim gerekli hallerde tabi ki kullanılacak ama bazı doktorlar çok gerekli olmadıkça ilaç vermiyorlar bu şekilde tavsiye niteliğinde bilgiler de çok işe yarıyor

Evet bana ishalde bu şekilde bilgilendirdi. Bol emzir su ver dedi, ateş takibini yap 38i geçmezse gelmene gerek yok çocuğu da tedirgin etmeyelim serumla kan almayla dedi. Çok şükür atlattık. İsterseniz deneyin belki beklentinizi karşılar. Zaten yoğun bakım doktoru, ben de o yüzden tercih ettim çok ciddi durumlarla da ilgilendiği için basit şeylerde doğru yönlendirme yapr diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…