Çocuk Hastalıkları Denizli çocuk doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kedigiller20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
285
451
53
Anneler yardım. Kızım henüz bir aylık denizli de doğum yaptım. Ve burda güvenilir ilgili bir çocuk doktoruna ihtiyacım var. Bu konu da deneyimli annelerden yardım istiyorum.

Anneler yardım. Kızım henüz bir aylık denizli de doğum yaptım. Ve burda güvenilir ilgili bir çocuk doktoruna ihtiyacım var. Bu konu da deneyimli annelerden yardım istiyorum.
Merhaba aynı şey için bakınıyordum mesajınızı gördüm ben de arıyorum ama nerden nasıl buluruz bilmiyorum

Şehir değişikliği yaptım ama taşınana kadar pek karar veremedim. Cerrahi hastanesinde Salih beye götürdüm ama gönül rahatlığı ile tavsiye edemem. Yine de bulamazsanız aklınızda bulunsun

Şehir değişikliği yaptım ama taşınana kadar pek karar veremedim. Cerrahi hastanesinde Salih beye götürdüm ama gönül rahatlığı ile tavsiye edemem. Yine de bulamazsanız aklınızda bulunsun
Çok teşekkür ederim ona gittik aslında eskiden yiğenlerim sebebiyle tanıyorum ama, şimdi kendi oğlum için gittik ama çok memnun kaldım diyemem şimdi başka bi doktora gittik, umarım bu iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…