herkese merhaba ben hera42 msjı sayesinde uyandım:)) hiç bilmiyordum bu topiği çok geç kalmışım sanırım( fotolarada baktım hepiniz harika görünüyorsunuz. bende çok isterim buluşmaya gelmeyi sizlerle tanışmayı fakat benim 4 aylık bir bebeğim var çok rahat oturamıyoruz dışarıda offf yaa
Kızlar, 4 Haziran Cuma günü saat 14.30'da Astsubay Orduevindeyiz.
Benimle gelmek isteyenler olursa (4-5 kişi alabilirim) Forum Çamlık'ın orta kapısında (Collezione'nin olduğu kapı) 14.15'te buluşalım.
:1shok: cuma mı benneyaptımki ama kuzucuklarım ben gelemem o zaman:sinifsinif: iş yerinde oluyorum o saatlerde h.sonu sandım ben:gitme:
piki o zaman haziranda buluşalım çok geç olmasın ama ...
cuma günü bizim burada buluşacakmışsınız.kısmetse bende uğrarım sakıncası yoksa
herkese merhaba ben hera42 msjı sayesinde uyandım:)) hiç bilmiyordum bu topiği çok geç kalmışım sanırım( fotolarada baktım hepiniz harika görünüyorsunuz. bende çok isterim buluşmaya gelmeyi sizlerle tanışmayı fakat benim 4 aylık bir bebeğim var çok rahat oturamıyoruz dışarıda offf yaa
arkadaşlar ben yine gelemeyeceğim,kardeşim ingiltereden geliyo çarşamba günü buyüzden buldana gidicem.busefer gelmeyi çok istiyodum ama nasip, inşallah bi dahaki sefere
cuma günü bizim burada buluşacakmışsınız.kısmetse bende uğrarım sakıncası yoksa
ahh ah keşke memleketimde olsamda bende buluşabilsem sizlerle çok özledim denizlimii
maşallah size biri bitmeden ikinci buluşma kıskandım vallahi,
dostluğunuz daim olsun ..
bu arada anuşkacım dünya güzelim seni görmek ne güzel ve sende ne güzelsin canım arkadaşım,
hep böyle gülümse ,yüzünden gülümseme yüreğinden sevgi hiç eksik olmasın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?