Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

canlarım hepiniz harika görunuyorsunuz dostluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan​

kızlar çocuklarınız nerde ya, bi yusuf bey var gerisi yokkaydirigubbakcemile3
keşke onlarıda çekseydiniza.s

Canım, ıboş dışında kimse çocuk getirmemiş. Benimkiler zaten getirilemeyecek kadar büyük. Küçük çocuğu olanlar da rahat edemeyeceklerini düşünmüşler. Bir ara Gülse'nin kızı uğramıştı; ama fotoğrafları ekleyemedikleri için göremediniz.

canlarım hepiniz harika görunuyorsunuz dostluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan​

Sağol canım benim. Ben de sizin şu meşhur Adana buluşmalarınızın yakın takipçisi ve de iç geçiricisiyim...

anuska ablam seni gordugume sevindim :asigim:
dostlugunuz daim olsun a.s.

supersiniz :jeyyar: biliyorum az kilolu gosteriyor kamera : ) :jeyyar:

anuska ablam seni gordugume sevindim :asigim:
dostlugunuz daim olsun a.s.

supersiniz :jeyyar: biliyorum az kilolu gosteriyor kamera : ) :jeyyar:

Sağol canım benim. opuyorumnanaktanAntalya buluşmasında ben de seni gördüm. Bu kez kaçırmadım yani...:lepi:
Kamera konusunda haklısın da, niya bazılarını kilolu göstermiyor, onu anlayamıyorum.yerimseniben

Bu arada arkadaşlar, hiçbirimiz kilolu değiliz. Kameralar önünde hafiften şişman çıkmışız da yanlış anlaşma olmasın yani :))

yerimsenibenoh ne güzel kilolu değilsiniz kimse görmediiiiyerimseniben
anuşka sağlığın iyi seniiyi gördüm ya çok menmun oldum sağlıklar dilerim size kendinize çiçi bakın hoşçakaılınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben yeni gördüm fotoları.... Bebiş çok tatlı Allah bağışlasın...Dostluğunuz muhabbetiniz bol olsun daim olsun:):)

çok güzel çıkmışsınız keşke bende olsaydım ama hafta sonuna kadar marmaristeydik hepiniz çok güzel çıkmışsınız Allah tekrarını nasip etsin umarım bir daha olur :emir_bebek:

teşekkür ederiz kızlara.s. bu kk da çirkin kadın yok zatenzemuszemus

arzuercan bir dahaki buluşmaya seni de bekleriz:1hug:

çok güzel çıkmışsınız keşke bende olsaydım ama hafta sonuna kadar marmaristeydik hepiniz çok güzel çıkmışsınız Allah tekrarını nasip etsin umarım bir daha olur :emir_bebek:

Buluşmayı kaçırmana üzüldüm canım. Ama arayı fazla uzatmadan yeniden toplanacağız. Umarım bu kez kaçırmazsın. :))

cok güzel görünüyosunuz dostlugunuz daim olsun a.s.

Teşekkürler canım.

anuşka daha once konusmustuk bı kez gercekten guzel bı bayansın nazar degmesın hepınız cok hos cıkmıssınız sohbetınız daım olsun ))

bn yeni gördüm fotoları
hepnz biribirinzden güzelsinz maşalalh
pelincanıım sende çook güzelsiin cnm yaa
uzun zmndr görmüyoduum seniii
dostluğunz daim olsuun

oy oy orda olup muhabbet etmek vardı...ne kadar güzel ortam.dostlugunuz daim olsun.gülse ablam seni görmek çok güzel tatlumm.ablam düzceye gelecegin günü sabırsızlıkla bekliyoruz anamla benopuyorumnanaktan
hepinize sevgiler

Back