oooo süpersiniz valla hepiniz çok güzel çıkmışsınız fotolarda
o minik yusufuda benim için öp annesi maşallah çok tatlı
anuşkacım seninle yüz yüze tanışmadan önce rahatsızlığından dolayı çok üzülmüştüm.bu gün iyiki geldin,seni çok sağlıklı ve çok enerjisi yüksek gördüm(maşallah)çok mutlu oldum samimiyetin için çok teşekkürederim.
gülse ablacım seni çok samimi çok içten buldum.ayrıca kızınıda getirmene çok sevindim kızınada bayıldım.haydeçe,mavirüyayada benden kucak dolusu selamlar.
serserim benim deli dolu sevdiğim canımın içi senide çok sevdim.kafa dengi ,hoş sohbetli,güleryüzlü tatlı arkadaşım beni.
gül105.gülümbenim senide gerçekten çook samimi buldum.iyiki geldin.bundan sonrada görüşelim hem seninle hem diğer arkadaşlarımla.sıcaklığın için çok teşekkürederim
ibolyam iboşum benim.kız valla bayıldım sanada.çok tatlısın gerçekten yüzünden kalbinin güzelliği görünüyor.oğluşunu çok öp benimiçin.
ayrıca bu buluşma fikri kimden geldiyse çok teşekkürederim.çok şeker arkadaşlarım oldu.hepinizi ayrı ayrı çok SEVDİM iyiki tanıştık.
Bu arada arkadaşlar, hiçbirimiz kilolu değiliz. Kameralar önünde hafiften şişman çıkmışız da yanlış anlaşma olmasın yani :))
butun yorum yazan arkadaşlar çok tşkler opuyorumnanaktan
bişey değil abloşum... hani diğer fotolar ekleyemedinizmi...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?