Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

oooo süpersiniz valla hepiniz çok güzel çıkmışsınız fotolarda

o minik yusufuda benim için öp annesi maşallah çok tatlı

canım benim sağolasın, temem şekerim öperim öpmemmi hiç, zaten çocuğu öpücükten soğutcm deli gibi öpüyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepiniz çok şekersiniz kızlar maşallah

anuşkam her zamanki şıklığını şekerliğini muhafaza ediyorsun gözüm gönlüm açıldı..

serseri m cim oy oyyy canım benim özlemişim :)

Sağol canım benim. O senin samimiyetin...

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Ben zaten buluşmaların bu yorum kısmına bayılıyorum.

dostluğunuz daim olsun hepiniz çok güzel görünüyorsunuz...
sevgiler...a.s.

sayfamızı ziyaret eden bütün arkadaşlara tatlı yorumlarından dolayı çok teşekkürederim

Bu arada arkadaşlar, hiçbirimiz kilolu değiliz. Kameralar önünde hafiften şişman çıkmışız da yanlış anlaşma olmasın yani :))

Hepiniz de birbirinizden tatlı ve de güzelsiniz.
Nice buluşmalar dilerim..
Dosttluğunuz daimi olsun..Şeniz

Son düzenleme:
merhaba herkese, dün girdim topiğe ama bir türlü fırsatım olmadı mesajları okumaya öncelikle okudum.mesaj atan herkese cok tesekkürler. Gercekten çok güzel bir buluşmaydı .ben hepinizi gercekten cok sevdim ve çok samimi olduğunuzu inandım,benim ilk buluşmam olmasına rağmen aranızda hiç cekimserlık veya yabancılık hissetmedim.Hepiniz için ayrı ayrı birşey demek istemiyorum çünkü ben hepinizi ÇOK SAMİMİ, ÇOK SICAKKANLI , GÜLER YÜZLÜ,CANA YAKIN olarak gördüm.İnsallah bundan sonrada görüşmelerimiz devam eder.

dostluk dallara goncadırDostluk sırattan incedirDostluk herşeyden öncedir Sönmesin muhabbetin közü, Merhabadır dostun sözü merhaba.

çok tatlısınız ya
hep gülün benim kk arkadaşlarım
hepinizi öptüm

denizlinin horozları meşhur demişler ama

bence güzellik konusunda hanımları daha meşhur:lepi:

hepiniz harika görünüyorsunuz arkadaşlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız

dostluğunuz daim olsun muhabbetiniz bol olsunopuyorumnanaktan

hiiiiii canlarımmmmmmmmm çook şekerlersinizzzzzzzzzz bitaneciklerimm.. Allah dostluğunuzu daim etsinn Şeniz

herkes çok şirin Allah dostluğunuzu daim eylesin
en tatlısı yusuf eymen tabikide :)))

orda olup anuşka ablamın yanaklarından öpmeyi, iboşumun orasını burasını sıktırmayı, yusuf eymeni mıncıklamayıı çook ama çook isterdim
bu seferlik nasip olmadı kızçelerim
ama inşallah anuşka ablamı görmeye geldigimde yeniden bi buluşma tertip edebiliriz
opuyorum hepinizi kocaman
Allah dostlugunuzu daim eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…