- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
hanımlar çokkk hoşsunuz böyle dostluklar hiççç bitmesin
hepiçiginizi öptümmmopuyorumnanaktan
bn yeni gördüm fotoları
hepnz biribirinzden güzelsinz maşalalh
pelincanıım sende çook güzelsiin cnm yaa
uzun zmndr görmüyoduum seniii
dostluğunz daim olsuun
hepiniz birbirinizden güzelsiniz...dostluğunuz daim olsun..
oy oy orda olup muhabbet etmek vardı...ne kadar güzel ortam.dostlugunuz daim olsun.gülse ablam seni görmek çok güzel tatlumm.ablam düzceye gelecegin günü sabırsızlıkla bekliyoruz anamla benopuyorumnanaktan
hepinize sevgiler
teşekkurler canım senıde aramızda gormek ısterdık kulagını çınlattık opuyorumnanaktançok güzel çıkmışsınız keşke bende olsaydım ama hafta sonuna kadar marmaristeydik hepiniz çok güzel çıkmışsınız Allah tekrarını nasip etsin umarım bir daha olur
teşekurlerkaydirigubbakcemile5cok güzel görünüyosunuz dostlugunuz daim olsun a.s.
sagol canım bende senı görmek ıstıyorm toplandıgınızda haberım olsun opuyorumnanaktanhanımlar çokkk hoşsunuz böyle dostluklar hiççç bitmesin
oy oy orda olup muhabbet etmek vardı...ne kadar güzel ortam.dostlugunuz daim olsun.gülse ablam seni görmek çok güzel tatlumm.ablam düzceye gelecegin günü sabırsızlıkla bekliyoruz anamla benopuyorumnanaktan
hepinize sevgiler
teşekkurler canım senıde aramızda gormek ısterdık kulagını çınlattık opuyorumnanaktan
teşekurlerkaydirigubbakcemile5
sagol canım bende senı görmek ıstıyorm toplandıgınızda haberım olsun opuyorumnanaktan
canım benım bı gun gelırsen senın içinde yaparız bı buluşma ..kaydirigubbakcemile5 bende gelmek için gun sayıyorum canım çok öptum :asigim:
yok dımı kilo falan :roflol::roflol:insallah kısmet ablam.bu arada diger arkadaşlarıda görmekten çok mutlu oldum...bu arada hepinizde çok güzel çıkmışınız.kilomu nerde kimde ben göremiyom....opuyorumnanaktan
selamlar arkadaslar nasılsınız
hanımlar çokkk hoşsunuz böyle dostluklar hiççç bitmesin
bn yeni gördüm fotoları
hepnz biribirinzden güzelsinz maşalalh
pelincanıım sende çook güzelsiin cnm yaa
uzun zmndr görmüyoduum seniii
dostluğunz daim olsuun
hepiniz birbirinizden güzelsiniz...dostluğunuz daim olsun..
hepinize sevgiler
kızlar çok tatlısınız ya.....
ne kilosu :)
sadece sirseri suyu fazla kaçırmış eccük göbüş pörtlemiş o kaaaaaaaa lülülülülülü
kızlar süpersiniz...
maşallahh hepinizee
en güzell yusuf eymen kimse kusura bakmasın:))
Valla fıstık gibisiniz hepiniz
Anuşka ablam gülen yüzün hiç solmasın :asigim:
Serserim yavrum esmer güzelim :asigim:
o kadar bayana yusuf eymen mi sahıp çıktı şimdi
öperim annesi onuda :asigimpuyorumnanaktan
Hepiniz harikasınız yerimseniben
Tulayo selam sende lojmandaymışsın,bende lojmandayım belkide kantinde görmüşüzdür birbirimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?