Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

kızlar çok tatlısınız ya.....
ne kilosu :)
sadece sirseri suyu fazla kaçırmış eccük göbüş pörtlemiş o kaaaaaaaa lülülülülülü

hanımlar çokkk hoşsunuz böyle dostluklar hiççç bitmesin

hepiçiginizi öptümmmopuyorumnanaktan

bn yeni gördüm fotoları
hepnz biribirinzden güzelsinz maşalalh
pelincanıım sende çook güzelsiin cnm yaa
uzun zmndr görmüyoduum seniii
dostluğunz daim olsuun

hepiniz birbirinizden güzelsiniz...dostluğunuz daim olsun..

hepimizden de size sevgiler veŞeniz

çok güzel çıkmışsınız keşke bende olsaydım ama hafta sonuna kadar marmaristeydik hepiniz çok güzel çıkmışsınız Allah tekrarını nasip etsin umarım bir daha olur
teşekkurler canım senıde aramızda gormek ısterdık kulagını çınlattık opuyorumnanaktan
cok güzel görünüyosunuz dostlugunuz daim olsun a.s.
teşekurlerkaydirigubbakcemile5

sagol canım bende senı görmek ıstıyorm toplandıgınızda haberım olsun opuyorumnanaktan

canım benım bı gun gelırsen senın içinde yaparız bı buluşma ..kaydirigubbakcemile5 bende gelmek için gun sayıyorum canım çok öptum :asigim:

insallah kısmet ablam.bu arada diger arkadaşlarıda görmekten çok mutlu oldum...bu arada hepinizde çok güzel çıkmışınız.kilomu nerde kimde ben göremiyom....opuyorumnanaktan

Tulayo selam sende lojmandaymışsın,bende lojmandayım belkide kantinde görmüşüzdür birbirimizi.

Valla fıstık gibisiniz hepiniz
Anuşka ablam gülen yüzün hiç solmasın :asigim:
Serserim yavrum esmer güzelim :asigim:
o kadar bayana yusuf eymen mi sahıp çıktı şimdi
öperim annesi onuda :asigimpuyorumnanaktan
Hepiniz harikasınız yerimseniben

merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu kardeşimin düğünü vardı, o yüzden pek ilgilenemedim kkyla, yorumlar için teşekkürler, hepinizin gönlü güzel, onun için bizi de güzel görüyorsunuz, herkesi canı gönülden öptüm, eylülcüm dediğin gibi benim sıpa korudu o kadar hatunu, tabi uyuyarak :roflol:

bn yeni gördüm fotoları
hepnz biribirinzden güzelsinz maşalalh
pelincanıım sende çook güzelsiin cnm yaa
uzun zmndr görmüyoduum seniii
dostluğunz daim olsuun

hepiniz birbirinizden güzelsiniz...dostluğunuz daim olsun..

kızlar çok tatlısınız ya.....
ne kilosu :)
sadece sirseri suyu fazla kaçırmış eccük göbüş pörtlemiş o kaaaaaaaa lülülülülülü

kızlar süpersiniz...

maşallahh hepinizee
en güzell yusuf eymen kimse kusura bakmasın:))

Hepinize çok teşekkür ederiz kızlar.
Üzülerek fotoları silmek durumundayım. Bir dahaki buluşmaya kadar sabredin artık...

bir dahaki buluşmaya bende gelmek isterim ne zaman olacak ablacım bilgilendirirsen sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…