Allah kabul etsin inşallah. Ağzına yüreğine sağlık kardeşim. Rabbim senin de gönlündeki muradı versin inşallah.51 salavati mecule
21A.kursi okudum
evTik cnm benim bildigim selaten tehullu biha diye dvm ediyordu onu bir kontrol et istersen
Allah kabul etsin, sağolasın canım50 Ayetel Kursi aldim
Allah razı olsun canım, kabul etsin inşallah50 tane salavatı mecule ve 20 ayetel kürsi aldım
Allah razı olsun canım. Nefesine sağlık50 AYETEL KÜRSİ ALDIM
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH
Allah razı olsun kardeşim, nefesine yüreğine sağlıkOKUNAN SALAVAT-I MECULE SAYISI:152
OKUNAN AYETEL KÜRSİ SAYISI:162
Not:kendi bgn aldigim 51 salavat ve 21 A.kursi ekli sayidir
Birtanesin canımm.OKUNAN SALAVAT-I MECULE SAYISI:152
OKUNAN AYETEL KÜRSİ SAYISI:162
Not:kendi bgn aldigim 51 salavat ve 21 A.kursi ekli sayidir
Allah razı olsun kardeşim, Dualarınızla Rabbim hazinesinden bir melek de bana gönderir inşallah100 A.kursi
51 Salavat okudum.
OKUNAN SALAVAT-I MECULE SAYISI:203
OKUNAN AYETEL KÜRSİ SAYISI:262
Allah senin de dileğini yaşatsın inşallah.25 ayetel kürsi 25 salavatı mecule okudum Allah kabul etsin inş. okunan salavatı mecule :228 okunan Ayetel kürsi :287
Kalana hic bakmamistim kusura bakmayin. Kac tane kaldi ona gore alayim.Allah senin de dileğini yaşatsın inşallah.
Allah razı olsun canım.100 ayetel kursi aldim. Rabbim kabul etsin.
287 tane ayetel kürsi okunmuştu canım 26 tane kaldı 313 olması için. ama SALAVAT-I MECULE de sayı olmadığı için onu da okuyabilirsin. Allah kabul etsin inşallahKalana hic bakmamistim kusura bakmayin. Kac tane kaldi ona gore alayim.