• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denizimin hayata yelken açışı

fiko

deniz'in annesi
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
279
0
96
43
Ankara
mayıs annesi olmayı düşünürken nisan annesi oldum.doğumuma 3 hafta kala doğum iznime ayrıldım.çok rahat bi hamilelik geçirdim ve son ana kadar arkadaşlarım nasıl çalışıyorlarsa bende öyle çalıştım.kimse bana hamilesin otur demedi.bir ben bilirim hastalara eğilerek damar yolu açışımı hastaların peşinde koşturmamı.her günün sonunda sanki doğuverecek gibi bir his var içimde dediğimde bebeği olan anneler öyle doğuverecek deyince doğmuyor kolaymı lafları.iznime ayrıldım artık evde huzurlu rahat bi şekilde denizimi bekleyeceğim.sabırsız kızım izine ayrıldığımı hissetti heralde iznimin 3. gününde dünyaya gelmek istedi ama doğuma daha 3 hafta var.ağrılarım başlamadan önce alışveriş merkezinde eşimle geziyorduk ben süreki çişim var az dur geliyorum diyerek 3 defa tuvalete gittim.az daha gezseydik alışveriş merkezinde doğuran kadın diye tv ye çıkacaktım.sabah 5 te suyum geldi ve beni duvarlara tırmandıran ağrım bir anda kayboldu.hastaneye 7 de gittik.yanımda sadece ayağını burkmuş ve muayene olmak için değneklerle yürüyen bi koca o kadar.beni doğum salonuna aldılar 9.30 doğum yaptım.kafası kocaman olduğundan çok dikişim vardı.o gece yanımda bi arkadaşım kaldı ve en büyük pişmalığın keşke yalnız kalsaydım.çünkü bana kokuna alışmasın diye bebeğimi yanıma vermedi.ama sabaha kadar arkadaşımın uyumasını bekledim neyse uyudu bebeğim ağlamaya başladı.yavaşça kalktım bebeğimle nihayet yalnız kaldım pespembe bebeğimi yanıma aldım yavrum uyuya kaldı.oda annesini çok özlemiş.bebeğim şimdi 7 aylık ve kollarımda uyutmaya bayılıyorum.allah hiçkimsenin kollarını boş bırakmasın bu duyguyu herkese tattırsın:nazar:

öncelikle allah analı babalı büyütsün.bende 20 haftalık hamileyim ancak doğum olayı resmen korkulu rüyam..hani canım çok tatlı olduğu için değil....sonrasından korkuyorum..normal doğum nekadar sürede iyileşiyor.doğumdan sonra tuvalete çıkmak oturup kalkmak zor olmuyormu?öneriyormusun yani

benim durumum biraz istisna çünkü plasentayı erken ayırdıkları için içerde parça kaldı ve elle temizlemek zorunda kaldılar.dikişlerim ödem yaptı çünkü erken doğum olduğu ve bebeğim beslenemediği için küvezde kaldık.ama tavsiye ederim şimdi çok rahatım.sadece panik yapma ağrın olduğunda ıkın sadece.sancıların tam başlamadanda bence hastaneye gitme tabi eğer normal doğum düşünüyorsan.eşim allah razı olsun çok yardım etti.yanında bir yardımcı varsa olabildiğine naz yap sadece bebeğinle ilgilen.benim çok misafirim gelmişti ayaktaydım hep ama yinede güzeldi.

Ya normal doğumu düşünmek bile istemiyorum ama doğrusuda o...bakalım sonaya kadar bekliycem..kısmet hangisi olacak.ya bide benim doktor erkek.onuda çok sıkıntı yapıyorum.o yüzdende biraz normal doğum istemiyorum.

Doktoru değiştirmeyide çok denedim ama hep aksilik çıktı..o arada testler vardı.mecbur şimdiki doktoruma yaptırdım.zaten kadın doğumculara randevu almak bi işkence...bide herkes normal doğumu kötü anlatıyo....düşünmemeye ve oluruna bırakmaya çalışıyorum ama genede kafama takmadan yapamıyorum.seninde zor olmuş anlaşılan...epidural falan değildi dimi seninki

bende çok korkuyordum daha önce doğuma girdim bide onun korkusu.çooook kolay bişey değil ama abarttıklar gibide değil.normal doğumdu benimki benim dr de erkekti.ama yoğun olduğu için giremedi ebe yaptırdı rahat ol sezeranda bebeği 10 gün önce alıyolar bebek içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi bide öyle düşün

bende çok korkuyordum daha önce doğuma girdim bide onun korkusu.çooook kolay bişey değil ama abarttıklar gibide değil.normal doğumdu benimki benim dr de erkekti.ama yoğun olduğu için giremedi ebe yaptırdı rahat ol sezeranda bebeği 10 gün önce alıyolar bebek içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi bide öyle düşün

canım ya çok sağol.biraz olsun içime su serptin valla.

allah anali babali buyutsun bebegini.. hamile olunca insan dogum oykuleri dahada kiymetli oluyor..darisi basimiza

Back