• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denizi çakıl, taş olmayan balayı oteli...

Ftsftm

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
352
20
318
arkadaslar hazıranda balayına gidecegız fakat otele henuz karar veremedık..
denızı cakıl yada tas olmayan, cok fazla ruzgarlı bır denızı olmayan otel arıyorum..
voyage sorgunda karar kılmıstık en son ama okudugum yorumlarda denızı ıle ılgılı '''denızının cakıl oldugu ve cok ruzgarlı oldugu'' yazıyordu..
bızım ıcın onemlı olan denızının daha cok kum olması..lutfen yardım beklıyorum.. erken rezervasyon ındırımını kacırmamak adına karar vermek ıcın sadece 1 haftam var...

side nin denizi kumlu görünüo bende aynı sorunu yaşamamak için çok araştırdım aklımda şuan side var bizde balayına muhtemelen sideye gidicez sende netten bak istersen otellerin resimlerini koyarken kumsalını da uzun uzun çekmişler :))

fethiyeye benim tanıdıklarım gitmişti hiç beğenmemişlerdi denizini fln hep kayalık dediler
farklı farklı mı acaba sen hangi otele gitmiştin veya hangi sahil ?

side nin denizi kumlu görünüo bende aynı sorunu yaşamamak için çok araştırdım aklımda şuan side var bizde balayına muhtemelen sideye gidicez sende netten bak istersen otellerin resimlerini koyarken kumsalını da uzun uzun çekmişler :))

ama resımler kesınkle cok yanıltıcı oluyor.. bır kere aynı hataya düştüm çünkü.. fotografşarda ınce kum gorunurken koskoca kayalarla ve çakıl taslarıyla dolu bır denızde tatılım mahvoldu :umursamaz:

buldugumuz otellerı burdan paylasalım bende arastırıyorumm sımdılık :)

fethiyeye benim tanıdıklarım gitmişti hiç beğenmemişlerdi denizini fln hep kayalık dediler
farklı farklı mı acaba sen hangi otele gitmiştin veya hangi sahil ?

fethiye ölüdeniz adı üstünde deniz ölmüş gibi ne dalga var ne rüzgar turkuaz bir havuz gibi düşün...yerler ince kum değil ama iri kayalıklarda değil ince çakıllar var rahatsız edici değil ve kumsalı çok temiz bakımlı öyle heryerde çöp göremezsin.
fethiyenin kumu yer yer değişiyor,ince kum olan yerleri de var. yada altınkuma gidebilirsin mesela.

Kıbrıs'ta, Kaya Artemis Oteli var. Denizi benim gördüğüm en pürüzsüz, en yumuşak kumsallı deniz. Yüzme bilmeyen aileler de bayılıyo çünkü denizde uzun mesafeler yürüdükten sonra derinleşiyor. Resimlerden bildiğim değil, her yaz bulunduğum yer. Balayı çifti de çok. Büyük bi otel ama, butik bir otel değil. Erken rezervasyonla çok rahat gidersiniz diye düşünüyorum. Kıbrıs sıcak bir yer zaten, rüzgarı olmaz yazın. Nereyi seçersen seç, şimdiden mutluluklar. a.s.

Back