Arkadaşlar 21 yaşındayım, ailemle gitmisligim var denize fakat ilk defa arkadaşlarımla gideceğim denize giderken bikiniyi giymeden önce ne giymeliyim yolda? Ve çıktıktan sonra ne giymeliyim denizden çıkar çıkmaz ne yapılır bana anlatır mısınız? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ben de öğrenmek istiyorum yargilamazsaniz sevinirim çünkü ailemle gittiğimde hep ayagimi suya sokup çıktık hiç yüzmedim. Plaj çantası gerekli mi etek tsort giysem orada ustumu degistirsem olur mu? Ya da çıktıktan sonra mi etek tsort giymeliyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Denize giderken ne giyilir(yolda) ve çıktıktan sonra ne giyilir?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok transparan degilse bikini üzerine pareo giyebilirsiniz. Öyle gidebilirsiniz.
İp askılı yazlık elbise altina bikini giyebilirsiniz.
Plaj çantası hazirlayin, guneş kremi, gözlük, yedek bikini, havlu, su geçirmez bir çanta(telefon ve paralar için) alabilirsiniz yanınıza.
Elbiseyi çıkarır denize girersiniz. Denizden cikinca ıslak mayo ile durmamak için kuruyu giyin mutlaka. İdrar yolu enfeksiyonu olursunuz yoksa. Islak olani kenara serin hemen kurur zaten.
Güneş kremi sürmeden girmeyin. Sudan çıktıkça yenileyin. Güneş en tepedeyken girmeyin.
Plaj çantası hazirlayin, guneş kremi, gözlük, yedek bikini, havlu, su geçirmez bir çanta(telefon ve paralar için) alabilirsiniz yanınıza.
Elbiseyi çıkarır denize girersiniz. Denizden cikinca ıslak mayo ile durmamak için kuruyu giyin mutlaka. İdrar yolu enfeksiyonu olursunuz yoksa. Islak olani kenara serin hemen kurur zaten.
Güneş kremi sürmeden girmeyin. Sudan çıktıkça yenileyin. Güneş en tepedeyken girmeyin.
Etek tsort giysem ciktiktan sonra da aynilarkni giysem olur mu? İlla elbise şart mı gülerler mi etekle gitsem ciktigimda aynisini giysem?Çok transparan degilse bikini üzerine pareo giyebilirsiniz. Öyle gidebilirsiniz.
Birde tekne turuna katilalim diyorlar onda ne yapmam lazım ve ben yüzme bilmiyorum en kötü yanı buÇok transparan degilse bikini üzerine pareo giyebilirsiniz. Öyle gidebilirsiniz.
Etegin modeline bagli aslinda. Günlük giyilebilir bir etekse olur. Kimse gülmez doğru model oldukça. Çıktığınızda da aynısını giyebilirsiniz. Elbise tek parca oldugu icin rahat olur diye onerdim.Etek tsort giysem ciktiktan sonra da aynilarkni giysem olur mu? İlla elbise şart mı gülerler mi etekle gitsem ciktigimda aynisini giysem?
Yüzme bilmiyorsaniz cup diye dalmazsınız. Belki bir makarna ile inersiniz. İlla ki yüzme bilmeyen vardir. O an bile ogrenebilirsiniz. Bisiklet sürer gibi bacaklarınızı ve kollarinizi paralel hareket ettirerek suyun üzerinde durursunuz. Kendinize guvenin.Birde tekne turuna katilalim diyorlar onda ne yapmam lazım ve ben yüzme bilmiyorum en kötü yanı bu
TRENDYOLMİLLA Pembe Askılı Elbise TWOSS22EL00674 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Pembe Askılı Elbise TWOSS22EL00674 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Suwen Lola Plaj Elbisesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Suwen Lola Plaj Elbisesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
HAKKE Kadın Mavi Çiçek Desenli Içi Şortlu Etek Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HAKKE Kadın Mavi Çiçek Desenli Içi Şortlu Etek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
JDR Desenli Kısa Şort Etek Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
JDR Desenli Kısa Şort Etek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Bolder Gökkuşağı Desenli Çok Renkli - Iç Göstermeyen Parlak Kumaş - 95*145 Cm Ölçüsünde Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bikini üstü ile oturup altiniza bunun gibi bir şey bağlayabilirsiniz teknede
Bunlar dışında kot şort, tişört de olur. Ama önemli olan günlük, salaş, bol olması.
Ben ilk Antalya'ya gidişimi hatırlıyorum da arkadaşın yazlığında kalıyorduk konyaaltı sahiline iki üç sokak uzaklıktaydı bikini ile gitmiştik eve Cidden kimsenin umurunda değildik tabi bizim gibi küçük şehirlerden gelenler hariç. Birde herkes bikini ile gidip gelince rahattım Ama şimdi bu bikini üstü kimonolar var transparan ya da düz beyaz onları giyiyorum bazen. Genellikle altıma şort giyip üstüm bikini ile gidiyorum :) Herhangi bir uzun tişört gömlek bile olur.Arkadaşlar 21 yaşındayım, ailemle gitmisligim var denize fakat ilk defa arkadaşlarımla gideceğim denize giderken bikiniyi giymeden önce ne giymeliyim yolda? Ve çıktıktan sonra ne giymeliyim denizden çıkar çıkmaz ne yapılır bana anlatır mısınız? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ben de öğrenmek istiyorum yargilamazsaniz sevinirim çünkü ailemle gittiğimde hep ayagimi suya sokup çıktık hiç yüzmedim. Plaj çantası gerekli mi etek tsort giysem orada ustumu degistirsem olur mu? Ya da çıktıktan sonra mi etek tsort giymeliyim?
Şort giydiğinde çıkartması giymesi hoş görünmüyor. Bu sebeple elbise tercih ediyorum. Çıkınca da hafif transparan plaj elbisesi ya da pareo.Etek tsort giysem ciktiktan sonra da aynilarkni giysem olur mu? İlla elbise şart mı gülerler mi etekle gitsem ciktigimda aynisini giysem?