Maske Tarifleri denizden kum ve bal muhteşem peeling ( denenmiştir)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

karbeyaz

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
1.178
106
arkadaşları bu tarifi denedim ve memnun oldum her haftada peeling yapıom sonuç harika...

denizden kum alıyorsunuz içine bal katıyorsunuz yüzüne sürüp masaj yapıosunuz
ama biraz kızarıncaya kdar devam ediceksiniz sonra suyla yıkacaksınız parlak olduğu göreceksiniz...

Son düzenleme:
bilmiyorum hiç denemedm ama deniz kumu pis olur. afedersiniz ama sonucta denize tuvaletini bile yapıyo artık insanlar illaki kuma da bulaşır mikropları vs.. ve peeling yaparken gözenekler acılıyo, mikrop kapmaya musait hale geliyo cildimiz.
belki iyi temizler bişey diyemem ama daha tehlikesiz ürünler kullanmalıyız bence peeling için. en azından mısır unu ve yumurtanın beyazı en doğal peeling yöntemi :93:

bilmiyorum hiç denemedm ama deniz kumu pis olur. afedersiniz ama sonucta denize tuvaletini bile yapıyo artık insanlar illaki kuma da bulaşır mikropları vs.. ve peeling yaparken gözenekler acılıyo, mikrop kapmaya musait hale geliyo cildimiz.
belki iyi temizler bişey diyemem ama daha tehlikesiz ürünler kullanmalıyız bence peeling için. en azından mısır unu ve yumurtanın beyazı en doğal peeling yöntemi :93:

denizin içi almıomki sadece güneş altından alıom ama pis diosan yıkamaz mıyım dedigim gibi tuz şekerden daha etkiliymiş
tatilde bi kadın kumu alıodu dikkatimi çekti ne yapıosun dedim peeling yapıom dedi bnde deneyim dedim bi cildim sorun çıkmadı ister denesin ister denemesin...

kum taneciklerinin temizleyici olması mantıklı evet peeling içn banada iyi bi fikir gibi geldi. fakat tek sorun pis olması. sahilde insanlar hayvanlar dolaşıyolar sonucta her türlü mikrop olur orda.
umarım faydasını görür tabi yapanlar :)

kum taneciklerinin temizleyici olması mantıklı evet peeling içn banada iyi bi fikir gibi geldi. fakat tek sorun pis olması. sahilde insanlar hayvanlar dolaşıyolar sonucta her türlü mikrop olur orda.
umarım faydasını görür tabi yapanlar :)

çamaşır suyuyla yıkarsan mikrop kalmaz cnm :)

X