• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar denizden çıkınca saçlarınıza nasıl şekil veriyorsunuz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gamsee

xoxo
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
304
4
96
Ankara
ben veremiyorum ,o yüzden soruyorum.. 1. si plajdayken sudan çıkıyorum saçlarım kurumaya yüz tutmuşken iğrenç duruyo gibi geliyo.. saçlarım düzle dalgalı arası belimde nasıl şekil verebilirim? tatildeyken de akşam oluyo dışarı çıkıcam saçlar yine şekil almıyo, zaten fön imkanı da olmuyo haliyle.. ya kızlar siz ne yapıyosunuz bu konuda?

canım saçların hemen kurur zaten güneşte o yuzden çok rahatsız olursan topla akşamları da fön çekmezsen köpükle jöle ile şekil ver at kuyruğu da yapabilirsin

canım seni çok iyi anlıyorum... Benimde saç tipim seninkiyleaynı düzge hafif dalga arası bişiy. fakat benim saçım ayrıca gür... ben havuzda yada denizde herneyse sudan çıkınca elidorun 7/24 ünü sürüyorum. tülermeden kuruyor.. şananede kokuyor... böylece garip tülermiş bir saçla gezmiyorumm... küçük şişesini plaj çantama koydum. azıcığı yetiyor zaten. tavsiye ederim...

ya benim de gür.. zaptedemiyorum saçlarımı ama denicem, hangi rengini kullanıyosun?

canım bende bu yaz 10 gun kadar denizdeydım ve saçım işin kötusu çok dalgalı ama kıvırcık değil:) ve hepsi toplanmıcak uzunlukta. bende surekli sapka taktım ve elidor bakım kremı suruyordum çıkar çıkmaz denizden.

elidor 7/24 u bende onerırım hem cok guzel kokuyor hemde bır nebze saçı güneşin havuz ve denizin etkisinden koruyor..

canım biraz saçma bi konu olmuş darılma ama :kahve:
ama cevap vermemizi istiosan ben dogal kurumasını bekliorum 2-3 dkkada kurur yani hemde denizde fazla şekillenmiyor saç

ben hemn siyah tokalarla şık bir topuztatlicadiarzu
yok be güzelim;elimde hangi toka varsa tepeden topuz gibi topluyorum..
yada oyalı tülbent takıyorum..:lepi:

Ben denizden cikinca saclarimi islak islak tarayip.iki yandan tel toka ile tutturuyorum.saçlarim cok dalgali oldugu için cok hos duruyor

valla o senin kendi düşüncen, mavi kelebek, ama benim saçlarım çok uzun gür ve şekilsiz o yüzden sordum ne yapabilirim, herhangi bi ürün kullanabilirmiyim diye.. bak senin saçların hemen kuruyomuş, şeklini pek de takmıyosun kafana heralde ama ben önem veriyorum.

ben veremiyorum ,o yüzden soruyorum.. 1. si plajdayken sudan çıkıyorum saçlarım kurumaya yüz tutmuşken iğrenç duruyo gibi geliyo.. saçlarım düzle dalgalı arası belimde nasıl şekil verebilirim? tatildeyken de akşam oluyo dışarı çıkıcam saçlar yine şekil almıyo, zaten fön imkanı da olmuyo haliyle.. ya kızlar siz ne yapıyosunuz bu konuda?

canım benim saçlarım kıvırcık ve uzun.benimde denizden çıkınca keçe gibi oluyor herkes gibi.oyüzden çıktıgım gibi tarıyorum perma taragımla ve kendiliginden kurudugu zaman güzel oluyor.ama taraman sart.zaten eve gidince yıkayıp şampuanladın mı bişy kalmıyo biliyosun.konu saçların yıpranmasıysa zaten deniz hepimizin sacını aynı yapıor.arkadasların dedigi gibi yapmak mantıklı 7/24 ler çok güzel.birde pantene in spreyi var cnm güneş etkilerine karsı hemde fiyatı çok uygun plaj cantana onu koy taradıktan sonra sık sacının hertarafına bak nasıl yumusuyor.kokusu da mükemmel..

kızlar 7/24 saçı döküyo yalnız bunuda aklınızda bulundurun....
şekil konusuna gelince benimde saçlarım seninki gibi sudan çıkınca tararsan saçın kabarır tarama ölece bırak hoş oluyo..

ewet erkek arkadaşım saçımı tutuyo yazık yavrum görünüşe aldanıyo ama fosss, sepsert, çok sinir ya kendi haline bırakınca da tüy gibi oluyo..

denizden çıktıktan sonra hemen topuz yaparım,zaten açık rahat edemem...akşamda eğer bir yere gideceksek daha şık bir şekilde toplarım yada iyice yapıştırıp arkadan bağlarım...
sevgiler...

aynı şeyden bende şikayetçiyim ya benim saçlarımda hem gürr hem dalga dalga
denizden çıkınca yıkayıp öle bırakırsamm resmen bonusss oluyomm:roflol:
çözümü şöle buldumm kururken arada tarıyomm sonra güneş sonrası kullandığım nemlendirici ile ellerimi yüzümü kremleyip elimdeki artanlarla saçımın üstünde geziniyorum yatışıyoo 7/24 saçlarımı çok kırdı o yüzden vazgeçtim
köpükleyeceksem hafif nemli hale gelince köpüklüyorumm ve bir daha taramıyorumm....

benim saçıma deniz suyu çok iyi geliyo pek sorun olmuyo,saçlarım seninki gibi dalgalıya benzer denizden çıkınca dalgalar daha da belirginleşiyo..
sana çözüm olarak bikininle uyumlu ışıltılı saç bantlarını şiddetle tavsiye ediyorum,hem çok şık duruyo hem de çok rahat..
akşamları da maşa varsa götür yanında kıvırcık saça yapınca bonus oluyo havalı duruyo,umarım işe yarar:)

canım sen beni düşün bide perçemlerim var :) perçemlerim için bu eşarp türü bantlardan takıyorum onunla giriyorum cıkıyorum hiç çıkartmıyorum kfamdan.denizdn yada havuzdan cıkınca saçların zaten kazık gibi oluyo.kabarma tülerme gibi bişide olmuyo ki bnim bide öyle kırıklarım varki 7-8 aydır kestirmiyorum.ama baktın olmuyo hopppp tepeden dağınık bi topuz tamamdır :)

Bende mutlaka denizden çıkınca tararım, tepedenat kuyruğu yaparım , açık duramam şıp şıp damlar sinir eder beni.

Back