çok geçmiş olsun bu kadar acı çekmene gerçekten şaşırdım ben dual plan oldum ağrı yoktu sadece gerginlik hissi vardı ilk 2 gün sen kime oldun ameliyatı?
geçmiş olsun arkadaşım...tam beni tarif etmişsin bende aynı senin gibi dayanılmaz acılarla uyandım ameliyattan ama bir kaç güne toparlanırsın merak etme..benim 17.günüm çok çok daha iyiyim ama birkaç gün normal hayatına dönebileceğini zannetmem tekrar geçmiş olsun bu arada sana bir sürü mesaj gelecek şimdi bizim hiç ağrımız olmadı felen die ama unutma herkesin dayanma gücü farklı oluyor bende 2 doğum yaptım ama bu başka birşeydi
deniz7 kas altı olduğu için böyle oldu senin. benim dual plandı ama ilk 1 hafta psikolojim bozuktu, insan pişmanlıklar yaşayabiliyor ilk günler. ama herşey güzel olacak merak etme :)
senin yuvarlak mı takıldı damla mı? doktor ameliyatta karar verecek demiştin
canım kas altı olunca bu ağrılar normalmiş. bu gün 3. günüm allaha şükür ağrım kalmadı biraz önce doktorum drenleride çıkarattı. saçlarımı bile toplayabiliyorum.
göğsülerini gördükçe çektiğin ağrılara değdiğini anlıycaksın çünkü psikolojik olarak acı çekmek daha kötü yani göğsünün olmaması zaman geçtikçe iyiki yaptırmışım diyorum gerçi çok zaman geçmedi 2 ay oldu ama hiç yumuyşamıycaklarını sandığım göğüslerim epey yumuşadılar bende şaşırdım şekil olarak dersen fıstık gibiler kimse anlamıyor dekolte giyince ara sıra çok güzel göğüslerin var diyor kız arkadaşlarım ama söylemiyorum onlara silikon olduğunu zaten hiç anlaşılmıyor opuyorumnanaktan
lalara canım merhaba,
geçmiş olsun öncelikle çok sevindim sağlıklı bir operasyonla memnun kaldığın sonuçlar almana. ben izmirliyim ama ankara da bir akrabamızın yanında ameliyatımı olmayı düşünüyorum. memnun kaldığın ve doğal olduklarını söylediğin için sormak istedim. ankara'da mı oldun ameliyatını? hangi doktora, kaça oldun ve silikon boyutların şekli nasıldı? bilgilendirirsen ve doktorundan memnun kaldın mı anlatırsan çok sevinirim ankarada olmadığım için çok yardımcı olmuş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?