Ellerinize emeğinize sağlıkTadını ve nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum. Fakat tarifinize,detayları paylaşma şeklinize,sunumunuza bayıldım Tam bir görsel şölen olmuş
Eminim öyledir.Çok teşekkür ederim.
İkram etmek çok isterdim
Gerçekten mutlaka tadılması gereken bir lezzet.
Deniz bocuklerini sevmem ama sunum ve asamalar gayet guzel gorunuyor.Ellerinize saglik basarilar
Vaay :) Deniz ürünü türlüsü gibi olmuş. :) Deniz ürünü olmayan Deniz ürünü yarışması olmazdı herhalde. :) oyum sizin. Her açıdan emek verilmiş ve zevkli gözüküyor. Her ne kadar balık dışında Deniz ürünü yemesem de iştah açıcı olmuş. :)
İkinci oyumu da fırında şık bir çipura yapan olursa ona vereceğim. :)
Bence tarifiniz iddialı, birinci olursanız kazen yurtdışına hediye gönderiyor mu acaba merak ettim.
Başarılar dilerim. :)
Sağ olun çok teşekkür ediyorum =)Ellerinize,, Emeğinize sağlık harika bir anlatım ,,harika detayları sunum..ozendiğiniz her resimlerin karesinden belli oluyor... her ne kadar ömrümde midye ,karides, mürekkep balığı yememis biri olarak Emeğinize sağlık.. Başarılarr.
Çok güzel olmuş :) Ben yapamam o ayrıellerinize , emeğinize sağlık . Aşçı mısınız harika görünüyor gerçekten :)
Canım çok emek harcamissin, ben her ne kadar balık ve midye hariç başka deniz ürünü sevmesemde ellerine sağlık, yarışmada bol şans dilerim
Yurt dışına hediye gönderemiyoruzVaay :) Deniz ürünü türlüsü gibi olmuş. :) Deniz ürünü olmayan Deniz ürünü yarışması olmazdı herhalde. :) oyum sizin. Her açıdan emek verilmiş ve zevkli gözüküyor. Her ne kadar balık dışında Deniz ürünü yemesem de iştah açıcı olmuş. :)
İkinci oyumu da fırında şık bir çipura yapan olursa ona vereceğim. :)
Bence tarifiniz iddialı, birinci olursanız kazen yurtdışına hediye gönderiyor mu acaba merak ettim.
Başarılar dilerim. :)
Elinize emeginize saglik, sevkle hazirlamissiniz belli mutlaka tadi da guzeldir.
Bayıldım çok güzel olmuş yapımı sunumu eminim ki tadı da çok güzeldir. Emeğinize sağlık yarışmada başarılar dilerim.
Tesekkur ederimGörüntü şahane yarışta başarılar
Katılsaydım bu tarif yapmayı düşündüklerimden biriydi.Güzel görünüyor ellerinize sağlık ve bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?