slm ben 18 yaşındayım bendede selülitler var acayip psikolojik sorun haline getirdim çok üzülüyorum daha bu yaşta böyle bişe ile karşılaştığım için erkekler bunu sorun yapıyormu ne olur cevap yazın yardımcı olun!!!!!
yırtıklar hızlı kilo alıp vermekten oluşur bende de var ordan biliyorum.derin yırtılar için benim bildiğim bir çözüm yok.Selülit için bir çok yöntem var.tamamen kurtulanlarda oluyor aynı selülitleri ile kalanlarda.Buda senin mücade etme şekline ve sabrına bağlı.
Ben ritimli 45 dk yürüyüş yapıyorum.yürüyüşe çıkmadan selülit kremi sürüyorum,geldikten sonra duşta kabak lifi ve yosun sabunu ile masaj yapıyorum.bol su içiyorum cola, kahve neredeyse hiç içmiyorum.sadece sıkınca belli olan selülitlerim var.Daha kötü olmadan kurtulmak için bunları uyguluyorum.
Arkadaşımız deniz tuzununda işe yaradığını söylemiş oda olabilir önemli olan düzenli yapmak.İşin en zor olan kısmı da bu zaten.Yüzmekte çok iyi geliyor.
yüzerekte kurtulan arkadaşlarım var.bilmen gereken en önemlişey"hiç bir şey tek başına fayda vermiyor".disiplinli ve devamlı bir savaş gerekiyor.
Erkeklerin ne düşündüğüne gelince:.Canları cehenneme sen aynanın karşısında kendini güzel hissetmek için ve sadece kendin için yap ne yapacaksan.
erkek arkadaşın olsa sen onun gögüs kıllarına,yüzündeki lekelere,siyah noktalara mı takılıyorsun.
Onu bütün olarak seviyorsun.bu yüzden kendini bunun için üzme.denize girerken ve sen çıplak olduğunda görecek ve o zamanda başka yerlerinle ilgilenecek.
ayrıca senin zayıf yadaşişman olman ve yaşınlada ilgili değil selülit.ergenlik çağındaki bir çok insanda artık var.babanemde yoktu çünkü o hormonlu beslenmiyordu.Çağımızın kaçınılmaz sorunu oldu ve herkes bu ve benzeri şeyle bozmuş durumda.tüylerimiz,selülitlerimiz,lekelerimiz,kilolarımız.....
KENDİNİ SEV VE ASLA MUTSUZ ETMEa.s.