Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya allah allah bu ne ben anlamadım sayıylamı verdiler sizi okumuyosun sanırım bana yazdıklarını...burdaki kinle dolan insanların bazı sorunları olduğuna inanıyorum oturdukları yerden milletin özel hayatını yargılarlar size ne onun hayatından sanatıyla ilgilenin...
Bende sesini beğenirdim Denizin. Ama çok soğudum.:1closedeyes: Yalnız bizim ülkemiz öyle bi ülke ki hapisten çıkmayı başarırsa çıkaracak ilk albümü yok satar bunun..:1closedeyes:
ya allah allah bu ne ben anlamadım sayıylamı verdiler sizi okumuyosun sanırım bana yazdıklarını...burdaki kinle dolan insanların bazı sorunları olduğuna inanıyorum oturdukları yerden milletin özel hayatını yargılarlar size ne onun hayatından sanatıyla ilgilenin...
İnsanlara uyuşturucu satmak bir nevi onları öldürmektir.yaptıklarını bende onaylamıyorum ama her insan hata yapabilir kadın zaten cezasını çekiyo sölemek istediğim bu kadar ezmeyelim...onunda neler yaşadığını hiçbirimiz bilemeyiz herkes onu suçluyo hüsnünün nazirenin hiçmi suçu yok?hüsnü adam olsaydı karısına bunu yapmazdı 3 çocuğu var denizin peşinden koşmazdı..nazireye ne demeli eşin madem böle bişi yapmış boşan daha neden kendini neden tvlerde reklam yapıyosun...hüsnünün işleri açıldı nazire medyatik oldu hüsnüden paraları aldı olan kime oldu deniz sekiye oldu...aşk gözünü kör etti kendini yaktı saçma sapan insanlar yüzünden iş alamaz oldu hep onu kötülediler...bir sürü sanatçı uyuşturucu kullandığı halde deniz seki yandı yine...umarım en kısa zamanda çıkar kendini toparlar çünkü bu durum onun gibi dolu bir sanatçıya yakışmıyo...
Bana hala cevap vermediniz..
Arkası sağlam ne demek
İbo içinde bir sürü şey deniyor,kadınlara kötü davranıyor vs vs vs
o tutuklanmıyor o zaman onun arkası sağlam.
sorunun cevabını kendin çok ii biliyosun bence...sanalda beni böle zıvanadan çıkaran insan gerçekte yapsa tahmin et napıyorumkaydirigubbakcemiledelikafadulden
yorumları okudumda ne kadar acımasızsınız ya her insan hata yapabilir..ne insanlar görüyoruz kendi çocuğunu öldürüyo ..deniz seki napmış uyuşturucu kullanmış evli insanla beraber olmuş herkesinin başına gelebilir neler yaşadığını bilemezsiniz...bu kadar zalim olmayın..
katılıyorum cnm sana bu hayatta kımın basına ne gelecegi belli olmaz ...buyuk konusmamak lazım o da basına bunların gelmesini istemezdi bence ...
merakmı ettin cnm sende gösteririm istersen....