Deniz problemi ...

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
163
34
Kızlar çok çaresizim. Ben artık ne yapacağım bilmiyorum . Allah aşkına akıl verin.
Kısa bir özet geçeyim aramızda ki her sorunu aşmış yolumuza devam ederken önümüze bir engel çıktı aslında basit bişey ama onun için aşılması güç bişey. Düşünce yapısı. Abimlerin tatile gittiğini söyledim bizde gideriz dedi . bende bodrma gitmeyz ama dedim. Bana herkesin içinde denize giremezsin unut dedi insanların olmadığı yermi var dedim yoksa girmezsin dedi. Burdan tartışma başladı . Onun karısı herkesin içinde soyunamazmış vs. Bu zaten en başından beri sorun tatilde şort giydim diye orayı bana zehir etmişti geçen yaz. Uzlaşamadık yok diyor olmaz diyor başka birşey demiyor. Neyse tamam dedi bitti bu sefer hafife alma asla dönmem bayağ bir atıştık sustuk. 1 sene 8 aylık ilişkimizde ilk kez 20 gün konuşmadık. Arada ayrılık oldu ama hep konuşmuştuk. Oda sustu bu kez bende. Ben mesaj atmadım ki anlasın ben bunu kabul etmiyorum. 20 gün sonunda hafife alma ciddiyim diyen sevgilim bana mesaj attı güzel bir mesajdı. Öyle konuşmaya başladık. 2 gün oldu konuşuorduk bana kimseye ihtiyacımız lmadığını birbirimize yeteceğimizi söyledi ama biz gene aynı yere geldik neymiş deniz konusunu kapatacakmışım anlaşmıymışız. Dur orda dedim kabul edecek olsam çoktan sana yazmıştım etmediğim için ben sevgimi gmdüm sustum. Yok giremezsn gene aynı şeyler başladı.Biyer kiralarmış orada girermişim. Ya şort giyicem diyorum yok esnemezmiş. Gene atıştık gene konuşmayacağız büyük ihtimalle. Ben ne yapayım kızlar ya. Sevgisinden şüphem yok hiç hemde. Değişmez mi , ne yapayım çok daraldım artık. 20 gün içim içimi kemirdi o da seni düşünmediğim an olmadı dedi. Ama geln görün ki en başa döndürdü. Ben en azından içime atmıştım acımı, Şimdi gene üzüleceğim en baştan. Biliyor ki ben seviyorum ondan mı diretiyor. Bu inadı nasıl kıracağım. Ben zaten bikini ile girmek istemiyorum mayo giyer altına şort giyer girerim ama etmiyor kabul. Bende etmiyorum dedim bitirdik. Kabul etsem hayaıtma hiç bir saygısı kalmayacak kabul etmesem o olmayacak. Hata bende mi bilmiyorum. Ama Allah'a yalvarıyorum artık benimde yüzüm gülsün

Son durum en son mesajımda Konu 14 Ekim 2012 de çözüme kavuşmuştur

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişmez.Ayrılsan belki değiştim numarası yapar yine aynı tutumu sergiler,çünkü bakış açısı o.

değişecek olsa bu 20 günlük arada değişirdi. hala aynı tavır varsa değişmesini umma

Ya boyun eğeceksin ,ya da ayrılacaksın.Bence iyi düşün,belli bi yaştan sonra insanın kendini değiştirmesi de zor.Erkekler fedakarlığı hep karşı taraftan bekler. Ben olsam değişmezdim.

Ya boyun eğeceksin ,ya da ayrılacaksın.Bence iyi düşün,belli bi yaştan sonra insanın kendini değiştirmesi de zor.Erkekler fedakarlığı hep karşı taraftan bekler. Ben olsam değişmezdim.

Ben denize şort ile girmeyi teklif ettim adım attım ama uzlaşmıor ille girmeyeceğim. Ama ben seviyorum . Mesela en yakın arkadaşım eşi ben ve eşim hep beraber tatile gitmek hayalim ama onunla imkansız. Yada otel kalmak imkansız. hep insanlardan uzakta yerler bulacağız. Çok kıskanç :S

Madem çok seviyorsun ve tek sorun denize girme mevzusu,
O zaman feragat edeceksin, gayet güzel tatil beldelerinde koylar var, sessiz sakin kimselerin olmadığı.

İlla bodrumda denize girmeniz sartmı
Maksat tatil ve birlikte vakit gecirmekse sırf bodrum diye diretmeniz manasız bence

Belli ki huyu kıskanclık ve değişmeyecek o zaman orta yolunu bulmayı deneyin..
İliskinizi yıpratmaya bile degmez.

Canım sevgilinin sana o kadar baskı kurup, karışmaya hakkı yok.
Sana saygı duymadığını gösteriyor bu durum.
Yerinde olsam boyun eğmem, şortumu da giyerim giymek istiyorsam bikinimide.
Kendi baskınlığını kabul ettirmeye çalışıyor aklınca sana ama sen onun dediğini yapmak istemiyorsun haklısında.

Denizde zaten kimse kimseye o kadar dikkat etmiyor ki ( istisnalar hariç ), herkes o şekilde.
Yazlık yerde uzun şeyler giyecek halin yok.
Bana sorarsan taviz verme derim.
Zaten arayanda oymuş. Bu demek oluyor ki, senin seçimlerine saygı duyup kabulleniyor.
Normalde bu çıkar aramasından.

Ya kendinden ödün verip onun baskılarına katlanacaksın ya da ayrılacaksın.
Karşındaki de dediğim dedik birine benziyor. Düşünce yapınız o noktada uyuşmuyor demek ki.

Karşımda ki dediğim dedik değil ama bir inat tutturdu bu konuda.
Ben zaten normal hayatımda dizimin üstünde giymeyen biriyim , askılı , japone giymem. Sağım solum açık olmaz.
Ben abimle tatile gittiğimde eşimle gittiğimden daha çok rahat edeceksem neden eşim olsun ki o insan.
Bu esele aaa bak az seviyorsun değil bu bir örnek sadece.
İlle bodrumda şart değil tabi ki o da bir örnek.
Sessiz koylar var ama oralarda da insan var o ise kimsenin olmadığı yerde denize gireceksin diyor.
Bunu sadece basit birşey olarak algılamayın.
Ben bugün bu hayır dediğim şeyi kabul edersem yarın her dediğine boyun eğeceğim.
Seviyorum diye bu kadar ödün verilir mi ?
BUnu kabul etmedeiğim sevmediğim anlamına da gelmiyor.
Bu hayatı beraber yaşıyorsak ortak kararlar almak zorundayız.
Bana bir adım yaklaşsa ben bikini de mayo da değilim ben şort ve askılı badiyle girmeyi kbul ediyorsam o da bu kadarına tamam demeli.
İnanın ben bunun için değil ortak karar almadan uzlaşmaya çalışmama rağmen hala aynı konuda net olmasından muzdaribim.
İnsan bazen kararlarında esneklik sağlar sevdiği için. Ben bunu yaptım o yapmıyorsa ben olmam.
Direneceğim , ya yanaşacak , yada bitecek. Bana saygı duymuyorsa içimde yaşarım ben aşkımı.
Dertleşmek istedim kızlar

canım adam senden kötü bişey istememiş bişeyleri diretme çabası hayatına müdahele olarak algılama bence
hatta sevinmen gerek seni gerçekten sakındığı kıskandığı için
sakin bir yere gidin

değişmez canım senin eşin cok kıskanç benim erkek versiyonum bende çok kıskancım seni kimseyle paylaşamaz o kimsenin bakmasını istemez o tarz. bide daha yenisiniz evlilikte bu huyu değişmezz

genel olarak hayat görüşleriniz, hayata bakış açınız farklı mı peki. sen ılımlı yaklaşmışsın ama o aklı sıra sözde seni sevdiği için sakınacak, kıskançlık yapacak, neyse büyük konuşmayayım ama hoş degıl gercekten. ben bodruma gıttım, yuzde doksanı turist zaten, orada asıl sen bile kıskanabilirsin kadınların fiziğini, iyi bir yerine gidersenız de zaten mayo ve bikini dışı kıyafetler yasak, başka kıyafet o aotamda hiç olmaz gercekten ve çok da sırıtır, kimse kımsenın umrunda degıl açıkçası. ortamı görseydi anlardı.

aynısını yaşıyorum bende ama ayrılırım diye tehdit ettim artık bikinimi giyiyorum gidiyorum denize tek başıma bile bazen.birşey demiyor.konuştuk anlaştık.amaaa evlenince eski haline geri döner diye korkuyorum ve evlenme işini hep ertelettiriyorum.sırf deniz yüzündennn.

Erkeklerin bu huyları değişmiyor maalesef benimkide bensiz denize girmeni istemiyorum beraber gireriz diyor.
Siz birbirinizi çok seviyorsunuz bi bunun yüzünden ayrı kalmaya gerek yok gibi gözüküyor ama hangisi ağır basıyorsa onu seç bence iyi düşün.

esının cok anlayıssız oldugunu dusunuyorum.
sen ona askılıyla sortla denıze gırerım demeye mecbur musun? onun ıcın fedakarlık edıyorsun.
neden ıstedıgın bıkınıyı alıp denıze gıremeyeceksın?
o da bıraz bencıllıgı bırakmalı.

Evet,kıskanabılır esını sakınabılır.ama ortak yola gıtmeye calısmalı.
yaptıgı saygısızlık. oldu ıssız bır adaya gıdın madem.
burda sınırlendıgım kıskanması degıl, sız onun ıcın fedakarlık ederken onun bu denli anlayıssız olması.

bence sızı anlaması ıcın küsmek yerıne kendınızı anlatmayı deneyın.
normalde konuları algılamasını ıstedıgınızde nasıl bır yol ızlıyorsanız onu yapın.
küserseniz inadada bınebılır.tabı sız tanıyorsunuz. kolay gelsın ne dıyeyım.

sevgiliyken böyle çektiren kişi evlenip iyice "kadınım" psikolojisine girdiğinde çok daha fazlasını yapar.. çok çok iyi düşün derim, bana bir ömür çekermişsin gibi geldi çünkü bakış açıları çok önemli..

bir de başlığı görür görmez aklıma "havuz problemleri" geldi.. deniz problemi demişsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…