Deniz problemi ...

Sen de giymeyiver ne var ki. İnsan sevdiği için bazı şeylerden vazgeçebilir.

Siz sevdiğiniz için bu kadar fedakarlığı çok görüyorsanız siz de ondan bi fedakarlık beklemiyorsunuzdur heralde. Sevmek ne demek ya ?! Herkes kafasına göre yaşamak isterse kimse kendine gerçek bi hayat arkadaşı bulamaz. Karşılıklı fedakarlıklar her zaman olmalı.

Son düzenleme:
Eşin bu konuda çok hassas demekki. O yüzden sana bir adım atamıyor. Hem seni aramış olması zaten bir adım değil mi? Herkesin kırmızı çizgileri vardır di mi. Bu da eşin için bikırmızı çizgi demekki. Ama yok öyle giyinmek de senin için vazgeçilmez bişeyse.... o zaman başınız ağrıyacak demektir. Ama bence değecek bir konu değil.

Son düzenleme:
Bence önemli bir sorun bu...Yani denize girmeyiveririm denecek kadar basit değil.
Bütünüyle bir yaşam tarzı ve bakış açısı farklılığı sözkonusu...
Üzgünüm ama bu kişiyle mutlu olabileceğini düşünmüyorum.
Sen ailenden gördüğünden vazgeçersen,her zaman mahrumiyet hissiyle yaşarsın.

Değişmez artık.
Ayrılsan da değişmez, sana değiştim dese bile yine eski haline döner.
Artık o bu konuyu tabu haline getirmiş.
Ya dediğini yapacaksın, ya da ayrılacaksın.
Veya hiç yapmak istemediği birşeyi sen de ondan isteyeceksin.

Girmediğim için yazamadım kızlar tek tek okudum yorumları teşekkür ederim herkese.
Belirteyim eşim değil erkek arkadaşım 1sene 8 ay olmuştu.
Meseleyi deniz mi sevgilin mi diye ayıranları anlamıyorum.Bu konuyu teercih meselesi o mu bumu yapmayın. Öyle değil çünkü Seviyoruzsak her dediğini köle gibi yapmalımıyız yani ?
Bence öyle değil farklı hayatları birleştiriyorsk uzlaşma sağlamak zorundayız.
Sediğimiz herşeyden vazgeçelim ozaman.
Ailemle bile zıtlaşıyorum bazen annemin dediğini yapmıyorum sevmiyor muyum ?
Seviyorum diye köle mi olmalıyım ???
Ben zaten uç noktalarda yaşayan bir insan değilim , normal ölçülerde yaşayan briiyim.
Hayatımda herşey kısıtlanacak kimi buna boyn eğer kimi eğmez.
BEN SEVİYORUM DİYE koşulsuz herşeyi kabul etmek istemiyorum.
Zaten bu konu da çok adım attım şöyle yaparım böyle yaparım diye sadece yok dediği olacak ya yoksa bende yokum dedim.
Ailem bana böyle baskı yapmıyor . Beni olduğum gibi kabul etmiyorsa olmasın.
Ben onun için on adım atarken o bir adım atamadı. Eğer mesele deniz olsaydı önemli değildi ama burada önemli olan onun benim için kendini benim kadar değiştirmemesi. Çünkü bu isteklerinin sonu yok. Tekrar belirtiyorum ben zaten dizimin üstünde giymem askılı giymem. Başım açık sadece. Ben ailemle de gidemeyeceğim tatile falan bide bu var tabi. Olmasaydı ozaman benimle . Gördüğünü sindirmiyor .
Neyse dün hüsrandı bana birsürü laf etti. Sanki birşey yapmışım gibi.
Ama diliyorum Allahtan bin beterine denk gelsinde köpek olsun.
Sevgimi de içime gömüyorum.
Ayrıldık kızlar.
Teşekkürler yorumlarınız için tekrrdan.

doğru olanı yapmışsın..sana saygısı olmayan,bez bebeği gıbı davranan bncıl erkeğın ısteklerınden bırıne uysan yarın öburgun düğünde pazarda ne gıyeceğinede emın ol gelecek o konu..

herkes haddını bılmelı..saygı duymalı.. sen kendı ölçünu bılen bır ınsansan kımseye laf düşmez..

kendı hayatından sırf senden ıstendı dıye ödunler vermek fedakarlık değil; ısmarlama kölelıktır..

feda edılecekse erkek önce kadınına saygı duyacak

Kızlar yeni konu açacaktım ama buraya yazayım dedim. Yaklasık 4 aydır ayrıydık 4 ay boyunca o barışmak isedi ben barışmadım yüzünü bile görmedim . Çünkü biliyordum ki görüşsem yelkenlerim suya inecekti. Ben ne adım attım ne barışalım dediğinde yanaştım. 4ay benden mahrum kaldı. Ama bu süreç onun aklını başına getirdi sanırım. Özledim demelerine bile karşılık vermedim. O defalarca artık dayatma yapmaya niyetim yok rahat olacaksın dedi. Sana inanmıyorum beni arama dedim kestirip attım. Çoğu zaman mesajlarına karşılık vermedim. Değiştim dedi asla seni istemiyorum dedim. Ona karşı o kadar serttim ki , o kadar acımasız hiç olmadığım gibi. Böyle olacağını düşünmemişti. Geçen cumartesi bana faceden yazdı. Kimseyi senin yerine koyamam , senin kadar sevemem , fotoğraflarına bakınca tutamıyorum kendimi .. Ben aşk neymiş bilmiyormuşum. Okadar canım acıyor ki dahada bundan büyük acı olamaz vs diye bir mesaj ona istemiyorum dedim gene. Birkaç mesajla konuştuk. Gece ben uyuduktan sonra bana şu lafı etmiş senden başkasına dokunan adam değil bundan sonra diye. Attığı mesajlar beni çok üzdü. Onun bu kadar kötü oluşuna üzüldüm. Onun oturduğu yerde teyzem var oradaydım. Görüşelim ısrarlarına karşı duramadım artık. Tamam dedim görüşelim . Onu çok özlemiştim , evet 4 aydır resmen canını acıttım ama ondan önceki süreçte de acıyan can benimkisiydi. Nitekim görüştük en son bıraktığımdan bu yana 9 kilo vermiş ve sıkıntıdan sırt ve göğüs kısmında kırmızı yaralar çıkmış Oturduk önce görüşmediğimiz zamanda olanları konuştuk zaten bu barışma niyetli bir görüşme değildi benim için. Sonra ne olduysa herşeyi konuştuk bana eskisi gibi olmayacağını söyledi. Bunun sonucunda şartlarımı ortaya koydum ona son bir şans vereceğimi söyledim . Şuan deneme sürecindeyim o da bunu biliyor. Artık beni kaybetmeyi göze almayacağını , aynı acıları tekrar yaşamak istemediğini söyledi. 1 hafta olacak aramız aşkımızın başladığı ilk gün gibi. Hani bir şarkı varya
Duygularıma esir oluyorum seni görünce
İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince
Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdi
Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim diye bir kısım geçiyor içinde. Benim beynen aldığım tüm kararlar kayboldu onu gördüğüm an.
Ama şunu anladım erkeklere arada bir bunu yaşatmak gerekiyor. Artık bana ve hayatıma saygı duyacak onu biraz tanıyorsam gerçekten değişmiştir. İnşallah herşey daha güzel olur.

Bi insanı sevmek ona kul köle olmak değildir demir parmaklıkların ardından bakar gibi bi hayatı yaşamak değildir...Bi insanı sevmek onu olduğu gibi kabul etmenin yanında her konuda uzlaşmayı bilmek ve dengeyi sağlamaktır...
Kilit nokta ne biliyormusun ?
Çok seviyoruz ve bunu sonuna kadar hissettiriyoruz... Ve onlar kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar...Bu yüzden diretiyorlar sonuna kadar istemedikleri şeyleri...
Ama kimse vazgeçilmez değildir...Sen ondan vazgeçtiğinde anladı. Ve kendini silkeledi...
Emin ol aynı tavrı yapmıcak...
Kıskançlığı olucak bu yüzden kavgada ediceksiniz ama bu kavgalar eskisi gibi konulardan olmayacak emin olabilirsin...
Tecrübeyle sabittir Mutluluklar dilerim umarım allah tamamına erdirir.

Çok güzel ve doğru şeyler yazmışsın Düş*
O zaten herkese biz barışırız diyormuş sonra birdaha dönmeyecek diye bunalıma girmiş ne yediği ne içtiği belliymiş. Baktı ki dönmmüyorum değişmeyi göze aldı , silkelendi.
Zaten bana diyor ki artık dediklerini kabul etmemek gibi bir şansım yok
Senin dediğin gibi -Ben değiştim sadece kıskançlık hariç diye belirtti zaten
Çok teşekkür ederim yazdıkların için . Amin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle durumlarda ayrılık erkeklere yarıyor gerçekten değişiyorlar :)
Sürekli ben demek yerine orta yolu bulmaya çalışıyorlar.
En doğrusuda bu zaten.
Tekrardan mutluluklar her şey gönlünüzce olsun

Aynen öyle oluyor . Farkındayım gerçekten bu ayrılık aklını başına getirmiş.
Artık herşeyde orta yolu bulacakmış .
Tekrardan teşekkür ediyorum canımmm

Aynen öyle oluyor . Farkındayım gerçekten bu ayrılık aklını başına getirmiş.
Artık herşeyde orta yolu bulacakmış .
Tekrardan teşekkür ediyorum canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…