- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Sen de giymeyiver ne var ki. İnsan sevdiği için bazı şeylerden vazgeçebilir.Kızlar çok çaresizim. Ben artık ne yapacağım bilmiyorum . Allah aşkına akıl verin.
Kısa bir özet geçeyim aramızda ki her sorunu aşmış yolumuza devam ederken önümüze bir engel çıktı aslında basit bişey ama onun için aşılması güç bişey. Düşünce yapısı. Abimlerin tatile gittiğini söyledim bizde gideriz dedi . bende bodrma gitmeyz ama dedim. Bana herkesin içinde denize giremezsin unut dedi insanların olmadığı yermi var dedim yoksa girmezsin dedi. Burdan tartışma başladı . Onun karısı herkesin içinde soyunamazmış vs. Bu zaten en başından beri sorun tatilde şort giydim diye orayı bana zehir etmişti geçen yaz. Uzlaşamadık yok diyor olmaz diyor başka birşey demiyor. Neyse tamam dedi bitti bu sefer hafife alma asla dönmem bayağ bir atıştık sustuk. 1 sene 8 aylık ilişkimizde ilk kez 20 gün konuşmadık. Arada ayrılık oldu ama hep konuşmuştuk. Oda sustu bu kez bende. Ben mesaj atmadım ki anlasın ben bunu kabul etmiyorum. 20 gün sonunda hafife alma ciddiyim diyen sevgilim bana mesaj attı güzel bir mesajdı. Öyle konuşmaya başladık. 2 gün oldu konuşuorduk bana kimseye ihtiyacımız lmadığını birbirimize yeteceğimizi söyledi ama biz gene aynı yere geldik neymiş deniz konusunu kapatacakmışım anlaşmıymışız. Dur orda dedim kabul edecek olsam çoktan sana yazmıştım etmediğim için ben sevgimi gmdüm sustum. Yok giremezsn gene aynı şeyler başladı.Biyer kiralarmış orada girermişim. Ya şort giyicem diyorum yok esnemezmiş. Gene atıştık gene konuşmayacağız büyük ihtimalle. Ben ne yapayım kızlar ya. Sevgisinden şüphem yok hiç hemde. Değişmez mi , ne yapayım çok daraldım artık. 20 gün içim içimi kemirdi o da seni düşünmediğim an olmadı dedi. Ama geln görün ki en başa döndürdü. Ben en azından içime atmıştım acımı, Şimdi gene üzüleceğim en baştan. Biliyor ki ben seviyorum ondan mı diretiyor. Bu inadı nasıl kıracağım. Ben zaten bikini ile girmek istemiyorum mayo giyer altına şort giyer girerim ama etmiyor kabul. Bende etmiyorum dedim bitirdik. Kabul etsem hayaıtma hiç bir saygısı kalmayacak kabul etmesem o olmayacak. Hata bende mi bilmiyorum. Ama Allah'a yalvarıyorum artık benimde yüzüm gülsün
Canım sevgilinin sana o kadar baskı kurup, karışmaya hakkı yok.
Sana saygı duymadığını gösteriyor bu durum.
Yerinde olsam boyun eğmem, şortumu da giyerim giymek istiyorsam bikinimide.
Kendi baskınlığını kabul ettirmeye çalışıyor aklınca sana ama sen onun dediğini yapmak istemiyorsun haklısında.
Denizde zaten kimse kimseye o kadar dikkat etmiyor ki ( istisnalar hariç ), herkes o şekilde.
Yazlık yerde uzun şeyler giyecek halin yok.
Bana sorarsan taviz verme derim.
Zaten arayanda oymuş. Bu demek oluyor ki, senin seçimlerine saygı duyup kabulleniyor.
Normalde bu çıkar aramasından.
Ya kendinden ödün verip onun baskılarına katlanacaksın ya da ayrılacaksın.
Karşındaki de dediğim dedik birine benziyor. Düşünce yapınız o noktada uyuşmuyor demek ki.
Eşin bu konuda çok hassas demekki. O yüzden sana bir adım atamıyor. Hem seni aramış olması zaten bir adım değil mi? Herkesin kırmızı çizgileri vardır di mi. Bu da eşin için bikırmızı çizgi demekki. Ama yok öyle giyinmek de senin için vazgeçilmez bişeyse.... o zaman başınız ağrıyacak demektir. Ama bence değecek bir konu değil.Karşımda ki dediğim dedik değil ama bir inat tutturdu bu konuda.
Ben zaten normal hayatımda dizimin üstünde giymeyen biriyim , askılı , japone giymem. Sağım solum açık olmaz.
Ben abimle tatile gittiğimde eşimle gittiğimden daha çok rahat edeceksem neden eşim olsun ki o insan.
Bu esele aaa bak az seviyorsun değil bu bir örnek sadece.
İlle bodrumda şart değil tabi ki o da bir örnek.
Sessiz koylar var ama oralarda da insan var o ise kimsenin olmadığı yerde denize gireceksin diyor.
Bunu sadece basit birşey olarak algılamayın.
Ben bugün bu hayır dediğim şeyi kabul edersem yarın her dediğine boyun eğeceğim.
Seviyorum diye bu kadar ödün verilir mi ?
BUnu kabul etmedeiğim sevmediğim anlamına da gelmiyor.
Bu hayatı beraber yaşıyorsak ortak kararlar almak zorundayız.
Bana bir adım yaklaşsa ben bikini de mayo da değilim ben şort ve askılı badiyle girmeyi kbul ediyorsam o da bu kadarına tamam demeli.
İnanın ben bunun için değil ortak karar almadan uzlaşmaya çalışmama rağmen hala aynı konuda net olmasından muzdaribim.
İnsan bazen kararlarında esneklik sağlar sevdiği için. Ben bunu yaptım o yapmıyorsa ben olmam.
Direneceğim , ya yanaşacak , yada bitecek. Bana saygı duymuyorsa içimde yaşarım ben aşkımı.
Dertleşmek istedim kızlar
Kızlar yeni konu açacaktım ama buraya yazayım dedim. Yaklasık 4 aydır ayrıydık 4 ay boyunca o barışmak isedi ben barışmadım yüzünü bile görmedim . Çünkü biliyordum ki görüşsem yelkenlerim suya inecekti. Ben ne adım attım ne barışalım dediğinde yanaştım. 4ay benden mahrum kaldı. Ama bu süreç onun aklını başına getirdi sanırım. Özledim demelerine bile karşılık vermedim. O defalarca artık dayatma yapmaya niyetim yok rahat olacaksın dedi. Sana inanmıyorum beni arama dedim kestirip attım. Çoğu zaman mesajlarına karşılık vermedim. Değiştim dedi asla seni istemiyorum dedim. Ona karşı o kadar serttim ki , o kadar acımasız hiç olmadığım gibi. Böyle olacağını düşünmemişti. Geçen cumartesi bana faceden yazdı. Kimseyi senin yerine koyamam , senin kadar sevemem , fotoğraflarına bakınca tutamıyorum kendimi .. Ben aşk neymiş bilmiyormuşum. Okadar canım acıyor ki dahada bundan büyük acı olamaz vs diye bir mesaj ona istemiyorum dedim gene. Birkaç mesajla konuştuk. Gece ben uyuduktan sonra bana şu lafı etmiş senden başkasına dokunan adam değil bundan sonra diye. Attığı mesajlar beni çok üzdü. Onun bu kadar kötü oluşuna üzüldüm. Onun oturduğu yerde teyzem var oradaydım. Görüşelim ısrarlarına karşı duramadım artık. Tamam dedim görüşelim . Onu çok özlemiştim , evet 4 aydır resmen canını acıttım ama ondan önceki süreçte de acıyan can benimkisiydi. Nitekim görüştük en son bıraktığımdan bu yana 9 kilo vermiş ve sıkıntıdan sırt ve göğüs kısmında kırmızı yaralar çıkmışOturduk önce görüşmediğimiz zamanda olanları konuştuk zaten bu barışma niyetli bir görüşme değildi benim için. Sonra ne olduysa herşeyi konuştuk bana eskisi gibi olmayacağını söyledi. Bunun sonucunda şartlarımı ortaya koydum ona son bir şans vereceğimi söyledim . Şuan deneme sürecindeyim o da bunu biliyor. Artık beni kaybetmeyi göze almayacağını , aynı acıları tekrar yaşamak istemediğini söyledi. 1 hafta olacak aramız aşkımızın başladığı ilk gün gibi. Hani bir şarkı varya
Duygularıma esir oluyorum seni görünce
İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince
Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdi
Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim diye bir kısım geçiyor içinde. Benim beynen aldığım tüm kararlar kayboldu onu gördüğüm an.
Ama şunu anladım erkeklere arada bir bunu yaşatmak gerekiyor. Artık bana ve hayatıma saygı duyacak onu biraz tanıyorsam gerçekten değişmiştir. İnşallah herşey daha güzel olur.
Bi insanı sevmek ona kul köle olmak değildir demir parmaklıkların ardından bakar gibi bi hayatı yaşamak değildir...Bi insanı sevmek onu olduğu gibi kabul etmenin yanında her konuda uzlaşmayı bilmek ve dengeyi sağlamaktır...
Kilit nokta ne biliyormusun ?
Çok seviyoruz ve bunu sonuna kadar hissettiriyoruz... Ve onlar kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar...Bu yüzden diretiyorlar sonuna kadar istemedikleri şeyleri...
Ama kimse vazgeçilmez değildir...Sen ondan vazgeçtiğinde anladı. Ve kendini silkeledi...
Emin ol aynı tavrı yapmıcak...
Kıskançlığı olucak bu yüzden kavgada ediceksiniz ama bu kavgalar eskisi gibi konulardan olmayacak emin olabilirsin...
Tecrübeyle sabittirMutluluklar dilerim umarım allah tamamına erdirir.
Çok güzel ve doğru şeyler yazmışsın Düş*
O zaten herkese biz barışırız diyormuş sonra birdaha dönmeyecek diye bunalıma girmiş ne yediği ne içtiği belliymiş. Baktı ki dönmmüyorum değişmeyi göze aldı , silkelendi.
Zaten bana diyor ki artık dediklerini kabul etmemek gibi bir şansım yok
Senin dediğin gibi -Ben değiştim sadece kıskançlık hariç diye belirtti zaten
Çok teşekkür ederim yazdıkların için . Amin inşallah
Böyle durumlarda ayrılık erkeklere yarıyor gerçekten değişiyorlar :)
Sürekli ben demek yerine orta yolu bulmaya çalışıyorlar.
En doğrusuda bu zaten.
Tekrardan mutluluklar her şey gönlünüzce olsun
Böyle durumlarda ayrılık erkeklere yarıyor gerçekten değişiyorlar :)
Sürekli ben demek yerine orta yolu bulmaya çalışıyorlar.
En doğrusuda bu zaten.
Tekrardan mutluluklar her şey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?