Deniz Kokan Evim...

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
435
37

Uzun bi bekleyisten sonra Esimle bu senenin basinda nihayet yuvamizi kurabildik...
Cok büyük maddi ve manevi zorluklardan gecerek kurulan bu Deniz kokan Huzurhanemizin karelerini sizinlede paylasmak istedim..
Resimleri arkadasim aylin90 cekmistir, burdan ona tekrar tekrar tesekkür ediyorum...

1.jpg

Antremiz:

4.jpg
2.jpg

3.jpg
5.jpg

6.jpg

7.jpg

Mutfagimiz:

8.jpg

9.jpg

91.jpg

92.jpg

93.jpg

94.jpg

Salonumuz:

99.jpg
991.jpg

992.jpg

995.jpg
998.jpg

994.jpg

993.jpg

996.jpg
997.jpg

Yatak Odamiz:

95.jpg
98.jpg

96.jpg

97.jpg

Evimin girdigimdeki hali:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=552047&page=7&p=26059057#post26059057

Resimleri göremeyenler icin:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=552047&page=11&p=26069234#post26069234

Son düzenleme:
maşallah ne kadar güzel olmuş maviyi hiç sevmem ama bayıldım bu evde, sadece gözüme çamaşır makinesi takıldı onun gizleme olanağınız olursa süper olur, güle güle oturun

Harikaa...
mutlulukla oturun çok beğendimm

Saol tatlim:nazar:

maşallah ne kadar güzel olmuş maviyi hiç sevmem ama bayıldım bu evde, sadece gözüme çamaşır makinesi takıldı onun gizleme olanağınız olursa süper olur, güle güle oturun

O makine benim gözüme nasil takiliyor bi bilsen :KK1:
Mutfagi planlarken aglamak istedim, mutfagimin tüm güzelligi gidiyor diye ama baska caresi yok maalesef.
Mecbur mutfaga koymam gerekiyordu
Makineyide önceden aldigim icin gizlenebilir makine alamadim.
Ileride insallah...

Cok sicak ve huzur dolu tatlim :KK16:
Cok zevkli döşenmiş detaylar harika mutlulukla yasayın :KK16:
Emeklerinizin karşılığını almıştınız hersey cok guZel :KK16:
Resimler harika çekilmiş fotoraflayan arkadasın ellerine saglik :KK34:

bu ne qüzel bı evdir rüya qibi kıskandım valla. ALLAH qüle qüle oturmayı nasıp etsın inş çoookk beqendiimm :)

Cok sicak ve huzur dolu tatlim :KK16:
Cok zevkli döşenmiş detaylar harika mutlulukla yasayın :KK16:
Emeklerinizin karşılığını almıştınız hersey cok guZel :KK16:
Resimler harika çekilmiş fotoraflayan arkadasın ellerine saglik :KK34:

Cok saol canim, evet aylincim saolsun güzel cekti her zaman ki gibi...

bu ne qüzel bı evdir rüya qibi kıskandım valla. ALLAH qüle qüle oturmayı nasıp etsın inş çoookk beqendiimm :)

Begenmene sevindim, daha güzel bi ev senin olsun insallah :nazar:

cnm çok güzel evin Allah ağız tadıyla oturmayı kocanla hep huzurlu mutlu bir hayat sürmeyi nasip etsin çok hoş evin gerçekten zevkinizi çok beğendim ama bir şey sorucam salondaki gri halıyı nerden aldın acaba bende salonum için öyle bir şey arıyorum. bilgi verirsen sevinirim. tekrar Allah mutlu mesut etsin

müthiş bi ev olmuş gerçekten. maşallah maşallahh. zaten mavi mavi nazar değmez ama tedbirimizi alalım :)
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin . çok huzurlu:nazar:

offf harikaaaa...

çok beğendim süper huzurla oturun :KK66:

Tesekkür ederim...:KK16:

cnm çok güzel evin Allah ağız tadıyla oturmayı kocanla hep huzurlu mutlu bir hayat sürmeyi nasip etsin çok hoş evin gerçekten zevkinizi çok beğendim ama bir şey sorucam salondaki gri halıyı nerden aldın acaba bende salonum için öyle bir şey arıyorum. bilgi verirsen sevinirim. tekrar Allah mutlu mesut etsin

Güzel dileklerin icin cok saol..
Gri hali Merinosun, Paris 40 serisi, renk kodu 95.

Bu topicte beğendiğim ikinci ev oldu, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

İlk beğendiğim ev satmamıştı evini ama belki sen satabilirsin? Noooooluuuurrr :)

gercekten deniz kokuyor....
cok begendim gule gule oturun

:KK16: Saol Canim...
Soguk almanyada oturuyorum, sevdigim denizden cok uzagim bari evimde biraz deniz havasi olsun istedim...

müthiş bi ev olmuş gerçekten. maşallah maşallahh. zaten mavi mavi nazar değmez ama tedbirimizi alalım :)
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin . çok huzurlu:nazar:

AMIN... ALLAH hepimizin yuvasinda huzurla yasamayi nasip etsin...

Bu topicte beğendiğim ikinci ev oldu, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

İlk beğendiğim ev satmamıştı evini ama belki sen satabilirsin? Noooooluuuurrr :)

hahaha :KK1:
Ben uygun bi teklifte düsünebilirim :KK1:

Tek kelimeyle bayıldım...
Turkuaz renk muhteşem olmuş yatak odasında...
Her detay harika...
Allah güle güle oturmak nasip etsin....
Mutluluklar...

çok güzel, insana gerçek huzur veren abartıdan uzak sade hoş bir eviniz var.Çooooooooookkkk beğendim.Allah huzur,mutluluk,sağlık içinde yaşamanızı nasip etsin.Herşeyi ile çok güzel.Mavi renk bu kadar yakışır bir eve inanamadım doğrusu.Gerçekten deniz huzuru var.

alışılmışın dışında çok farklı bir evin var, güle güle oturun. deniz teması da çok hoş olmuş.

Maviyi sevmem ama burda çok hoşuma gitti nedense.. :-) resimlerde çok profesyonel çekilmiş belli her kare itina ile hazırlanmış arkadaşıda tebrik ederim..

X