Kızlar minyon topluyor 1.60 boyum var düğünüm de balık kesimli bir gelinlik giymek istiyorum ayrıca kapaliyim fa vücut kesimim hakkında merak edenler de soru için belim ince Kalçam var göğüslerim 75 beden yani kum saati tipi tesettürlü gelinliklerin hepsi prenses model yada çan şeklinde ben balık model çok istiyorum sizce olur mu ? Olmaz sa da ne tür bir gelinlik secmeliyim ?
İkisi de çok hoş ikinci resim de ki balık model biraz bol ama güzel böyle bulursam denicem
Yok ya böyle bir şey zaten giymem altında ki tül ne öyle ayrıca çok ta belli ediyorEki Görüntüle 1856868 aşırı itici...lütfen vazgeç
Bu biraz farklı bir yorum oldu ama sana şöyle aciklayayim zaten uygun bir şey arıyorum aşırı yapışan istemiyorum ek olarak küçüklüğum den beri hayalim olan bir şey prenses model de çok seviyorum ama bu yıl o kadar çevremde kullanıldı ki farklı bir sey istiyorum Allah için kapaliyim yoksa acilmayi bende biliyorum...Kapaliysan vucuduna yapışan bir gelinlik giymen ne kadar doğru? Ne için kapalisin kapali desinler diye mi Allahin emri olduğu için mi
Ben begendim 2. fotoda duruşu.
bakalım bulucam inşallah :))Balık model manken fizigine yakın olanlara güzel oluyor sadece .
Tesetturde olunca güzel olacağını sanmıyorum .
Diğer modellerde de begendiginiz bir şey bulursunuz .
İyi bari...valla balık yazınca direk bunlar çıktıYok ya böyle bir şey zaten giymem altında ki tül ne öyle ayrıca çok ta belli ediyor
Evet dikkatimi çekti hatta resmi de aldım böyle çok belli değil hatlar hem de zarif duruyor :)Ben begendim 2. fotoda duruşu.
Güzel bir gelinlik bence çok
Aynen bende gezdim de böyle çıkıyor bu olmaz çok aşırı dar :)İyi bari...valla balık yazınca direk bunlar çıktı
Ne olduAllahim
Dur dur sakin olAllahim
Dur dur sakin ol
Gelinliği o değil...
Ben nette buldum onu
Aa evet çok hoş gerçekten kusura bakmayın yeni girdim yeni gördüm çok güzel bunu düşünebilirim çok teşekkür ederimBuradaki 1.model çok hoş ama 2.model ne kadar bol olsada çok kötü bir görüntü.
Balık modelde amaç mükemmel olan bir vücudu dahada ön plana çıkarmaktır.
Sen tesettürlüsün bence olmaz.
Ama illada içimde kalacak diyorsan bak sana bir fikir vereyim içi balık dış kısmı tüllü gelinlikler bu sene çok moda çokta hoş duruyor en azından bahsettiğim model bir tık daha iyi duracaktır. İçindede kalmaz hem.
Bak model böyle mesela tasarımı yine kendi zevkine göre ayarlatırsın.
Eki Görüntüle 1863933