Teşekkür ederim o konuda evet vücut hatları belli olması kötü ama ne bilim hep hayalim di şimdi bir de minyon tipliyim hiç bir fikrim yok açıkcasıFiziğinize bence yakışır, yorumumu yanlış anlamayın ama ben kapalı gelinliklere çok yakıştırmıyorum balık modeli vücut hatları çok belli ettiğinden ötürü. ama kimsenin şahsi yorumu umrunuzda olmasın, öyle istiyorsanız kesinlikle içinizde kalmasın.böyle bol kuyruklu duvakla falan harika durur şimdiden mutluluklar
Hep hayalinizse dediğim gibi içinizde kalmasın ilerde her balık gelinlik gördüğünüzde ukde olmasın sizde. Minyon olmanızda sorun olmak ona göre rahat bir ayakkabı giydikten sonra her şekilde güzel olursunuz bence:)Teşekkür ederim o konuda evet vücut hatları belli olması kötü ama ne bilim hep hayalim di şimdi bir de minyon tipliyim hiç bir fikrim yok açıkcası
farkılık istersin ya ondan kapanmadan önce de hayalim di prenses model de çok hoş ama bütün bayanlarda aynıHem tesetturlusun hemde balik model istiyorsun. Bence hatlarini o kadar bariz sekilde ortaya cikaracak bi model yerine daha farkli bi model secmelisin. Prenses gayet olur. Hem basenlerini gizler. Hem de daha hos olur.
Peki onun dışında önerebilceginiz bir model var mı ?Hep hayalinizse dediğim gibi içinizde kalmasın ilerde her balık gelinlik gördüğünüzde ukde olmasın sizde. Minyon olmanızda sorun olmak ona göre rahat bir ayakkabı giydikten sonra her şekilde güzel olursunuz bence:)
Evet de kapanmadan önceki bir hayalim di hep derdim ben deniz kızı olcam diye şimdi o gün yaklaşıyor ve hayalim için bir fikir almak istedimIyi de vücut hatların kum saatiymis kalca geniş gogusler vs.. kapalı birine uymaz bencd
minyon tipli olmanın dez avantajları inanin bende suan ne giycegimi bilmiyorumÜzgünüm ama balik modeller biraz daha uzun boylularda güzel duruyor ve kapali oldugunuzdan hatlariniz acikta kalinca absurd bir görüntü olacaktir. Prenseste cok kabarik yine boydan sizi kisaltir. Cok kabarik olmayan balik kadar da yapismayan orta karar bir etek modeli secebilirsiniz.
Bi de kısa boya balık gitmiyor bence. Ben de kısa olduğumdan hic düşünmedim bile.
Bende 1.65 boy 47 kilo oldugum icin ne cok kabarik ne de cok sönuk bir gelinlik tercih etmedim. Tam istedigim gibi olmustu gelinligim sizde bulursunuz umarim.Minyon tipli ok
minyon tipli olmanın dez avantajları inanin bende suan ne giycegimi bilmiyorum
Senin boyunda iyimiş ama bir de o duvak meselesini bende düşündüm arkayı o şekilde kapatırim diye ama boy biraz sıkıntılıBen nişanımda lacivert gupurlu balık uzun kuyruklu bi elbise giymiştim. Sırtımdan aşşağıya kadar duvak tarzı bişy ortup arkamdaki hatlarımı kapatmıştım, onumdede zaten bişy belli değildi. Herkes çok beğenmişti. Ama benm koyu renk olduğu içinde olabilir vucut hattını belli etmemesi.
dipnot: boyum 1.70 kilom o zamn 55 lerdeydi
İnşallah yaBende 1.65 boy 47 kilo oldugum icin ne cok kabarik ne de cok sönuk bir gelinlik tercih etmedim. Tam istedigim gibi olmustu gelinligim sizde bulursunuz umarim.
Evet sonradan ay keşke şunu söyle yapsaydim demek istemem bende açıkçasıGerci çok ince vücudu olana gider belki. Daha çok kapalı olmana göre yorum yaptim tabi ama düğün senin düğünün icimde kalmasın diyorsan istedigin gibi yap :) ben evleneli 4 yil oldu hala düğünle ilgili çoğu şeye pişmanım ve aklıma gelince canımı sıkıyor. Bu yüzden pişman olmayacağın bir şekilde planla yeter