Deniz kenarı çadır için bozulmayacak tarif arıyorum

Papatyalar ve Huzur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
262
181
103
35
Merhabalar, 3 gece 4 gün kumsala çadır kuracağız, yemek için bozulmayacak ne yapabilirim? Bayatlamayan kek bayatlamayan poğaça benim de aklıma geliyor fakat bana denenmil onaylanmış kesin tarif verebilecek olan var mı?

hic uzun sureli tarif uapmadim yaptigimda hep tuketiriz yani ne kadar yapsaniz da o sicakta 4 gun muhafaza edemezsiniz ..anca buzdolabi temin ediliyorsa cadir kuracaginiz yerde o zaman mumkun...cadir da elektrik vr buzdolabi temini yapilirsa yemek vs isi daha kolay oluyor :))

Bizim de 3-4 günlük çadır tatillerine çıktığımız oldu. Hep kaldığımız lokasyondan günlük hallettik. 1-2 gün kalsanız neyse de yanınızda taşırsanız bence bozulabilir sıcaktan.
İyi tatiller ☺️

fırında zeytinyağlı dolma, zeytinyağlı sarma, enginar, bezelye, ıspanaklı börek, poğaça, küçük küçük sandviçler, meyveli kurabiyeler, jöleli irmik tatlısı... Bunları yapıp yiyebilirsiniz. Karpuz, kavun, zeytin ve çay ile termosu unutmayın. İyi eğlenceler

bence yakin uerde market varsa aperatif yapilacak seyleri gunluk almaniz daha mantikli :KK45: ustte sayilan seylerde en fazla iki gun dayanir ama sicakta ayni gunde bozulabilir

Back
X