Deniz Baykal: Kılıçdaroğlu artık geride kalmalı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://t24.com.tr/haber/deniz-baykal-kilicdaroglu-artik-geride-kalmali,328334
Deniz Baykal: Kılıçdaroğlu artık geride kalmalı!

"CHP'yi daha iyi görmek istiyorum"

CHP’nin eski genel başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Türkiye’nin YPG güçlerini bombalamasına yönelik, “Türkiye’nin bombalama hakkı vardır” dedi. Deniz Baykal, "CHP’yi daha iyi görmek istediğini" belirtirken de CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu için “Artık geride kalması gerektiği kanısındayım” değerlendirmesi yaptı.

Baykal, dün gece, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programında soruları yanıtladı.

Baykal'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Elbette savaş kaygısı var"
“Azez-Halep hattını açık tutmak için Türkiye’nin bombalama hakkı vardır. Bombalamaların etkili olduğu anlaşılıyor şu anda. Tarihi kimliği değiştirecek süreç yaşanırken ‘karışmayın, seyredin’ yaklaşımı çok anlamlı gelmiyor bana. Önemli olan PYD değil, önemli olan Halep. Esat olayıdır. (CHP’nin ‘iktidar savaşa sokacak’ açıklaması) İnşallah olmaz. Böyle bir kaygı yanlıştır diyemem. Elbette bende de öyle bir kaygı var. Bu büyük tırmanmadır, bu aşamadır. Bu bombalama o değildir, bu bir savaş ilanı değildir.

Koalisyon işlemiyor. Türkiye’yi, Suriye’yi bu hale ne getirdi? Bizim hükümetin ciddi sorumluluğu var, ciddi yanlışları var. Hükümetin yanlışlarından dolayı Türkiye çektiğini çekti, bundan sonra çekmesin. Terör sorununda da tamamen kendi yanlışlarından bu hale geldi. Türkiye’ye sahip çıkmak lazım. Yeni bir savaşa sürüklenebilir, buna dikkat edelim. Bunun hesabını parti olarak biz soralım, vatandaş da sandıkta sorsun. Bazı yargıya da götürülmesi gereken konular da var.

"Kılıçdaroğlu artık geride kalmalı!"
Partimi iyi görmek istiyorum, daha iyi görmek istiyorum. (Kılıçdaroğlu’na çekil çağrısı mı?) Bu kaba bir şey bunu söylemeye hakkımız yok. Kemal Bey büyük bir iyi niyetle sıkıntılı bir dönemde görev üstlendi o görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Büyük bir görev ve sorumluluk duygusu içerisinde yapmaya çalıştı. Partimize bir sürü şey de kazandırdı. Halkla ilişkilerinde, CHP’nin algılanmasında olumlu kalıcı bir sürü açılımlar getirdi. Düşünce sisteminde yenilikler getirdi, yani çok şey kazandırdı. Hiç şüphe yok. Ama şimdi çok kritik bir sürece giriyoruz. Önümüzde 3 yıllık bir süreç var. Bu yapıyla bu süreci götürmemizi ben artık geride kalması gerektiği kanısındayım. Bu doğrultuda en büyük görevin Kılıçdaroğlu’na düştüğü kanısındayım. Bu benim değerlendirmem. ‘İddiası olan kurultayı çağırır, kavgasını yapar’ diye bakılırsa bu da bir bakıştır ama bunun doğru olduğu kanısında değilim.”

şuan a haberde canlı canlı baykalı bir övüyor bir övüyorlar, neden acep

şuan a haberde canlı canlı baykalı bir övüyor bir övüyorlar, neden acep
şu nedenle olabülürrr:)

Metin Uca ‏@MetinUca 10 sa.10 saat önce
CHP'de Atatürk resmini indiren milletvekili bu gece belli oldu Bunayan beyne botoks da tutmuyor bayağı ayıp oluyo

şu nedenle olabülürrr:)

Metin Uca ‏@MetinUca 10 sa.10 saat önce
CHP'de Atatürk resmini indiren milletvekili bu gece belli oldu Bunayan beyne botoks da tutmuyor bayağı ayıp oluyo

Metin Uca bunu dün baykal a hebere çıktı diye mi yazmış, valla bu konuyu çok takip edemedim hakim değilim ondan soruyorum

Metin Uca bunu dün baykal a hebere çıktı diye mi yazmış, valla bu konuyu çok takip edemedim hakim değilim ondan soruyorum
neden yazdığını bilemiyorum ama taa seçimlerden beri deniz baykalın tavırları ilginç. kılıçdaroğlu dururken gidip koalisyon için erdoğanla konuşması falan. ne konuştular mesela sarayda. garip hareketleri var

valla şaka ya da ironi yapmıyorum, ben de hiç anlamadım, en büyük düşman değillermiydi eskiden, neyse yakında anlarız

valla şaka ya da ironi yapmıyorum, ben de hiç anlamadım, en büyük düşman değillermiydi eskiden, neyse yakında anlarız
yani adamın p...kasetinin altında kimlerin parmağı olduğu açıkkken birde..

Son düzenleme:
a haberde diyor namazında niyazında milli bir insan öyle güzel şöyle güzel bi insan baykal için, tweetlerde bakıyorlar şuan baykalı eleştirenlere saydırıyorlar

ama politika böyle birşey. o yüzden herkes politikacı olamıyor işte. her bünye kaldıramaz bazı şeyleri

siyaset böyle bir şey dün kanlı bıçaklı olduğunla

çıkarların değiştiğinde can ciğer kuzu sarması olabiliyor insanlar

yada tam tersi(cemaat örneğinde olduğu gibi bir zamanlar yedikleri içtikleri ayrı gitmezken ,şimdi terör örgütü ilan edilmeleri )

Zülfü Livaneli'nin DEniz Baykal ile ilgili çok güzel bir yazısı vardır.Çok eskiden yazılmış bir yazı .
Ne kadar haklı .Yazıyı bilenler bilir .
Akp seçmeni Deniz Baykal'a minnet borçlu.

Deniz Bey benim partim demesin lütfen.Eleştirebilir ama amaç yıkmak sanki eleştirmekten çok.

Deniz Zeyrek- Siz CHP’nin Bülent Arınç’ı mı oldunuz?

Baykal- Bu, CHP’nin Tayyip Erdoğan’ının kim olduğuna bağlı, Siz böyle bir şeyi tercih mi ediyorsunuz

Benim anladığım burada Tayyip Erdoğanın başarısıyla,Kemal Kılıçdaroğlunu bir mi tutuyorsunuz?
Şimdi Deniz Baykal'ada atıp tutanlar çok olur

Bunu Baykal mi demiş. Diyene bak kendisi nasıl gitti partinin başından herkes biliyor. Kılıçtaroğlu iyi bir muhalif lider asla değil acil değişmesi lazım biz chp lilerin tek isteği bi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…