şu nedenle olabülürrr:)şuan a haberde canlı canlı baykalı bir övüyor bir övüyorlar, neden acep
şu nedenle olabülürrr:)
Metin Uca @MetinUca 10 sa.10 saat önce
CHP'de Atatürk resmini indiren milletvekili bu gece belli olduBunayan beyne botoks da tutmuyor bayağı ayıp oluyo
neden yazdığını bilemiyorum ama taa seçimlerden beri deniz baykalın tavırları ilginç. kılıçdaroğlu dururken gidip koalisyon için erdoğanla konuşması falan. ne konuştular mesela sarayda. garip hareketleri varMetin Uca bunu dün baykal a hebere çıktı diye mi yazmış, valla bu konuyu çok takip edemedim hakim değilim ondan soruyorum
neden yazdığını bilemiyorum ama taa seçimlerden beri deniz baykalın tavırları ilginç. kılıçdaroğlu dururken gidip koalisyon için erdoğanla konuşması falan. ne konuştular mesela sarayda. garip hareketleri var
yani adamın p...kasetinin altında kimlerin parmağı olduğu açıkkken birde..valla şaka ya da ironi yapmıyorum, ben de hiç anlamadım, en büyük düşman değillermiydi eskiden, neyse yakında anlarız
Dun aksam canli yayında Pydnin bombalanmasini destekledi falan ya. O yuzdendirvalla şaka ya da ironi yapmıyorum, ben de hiç anlamadım, en büyük düşman değillermiydi eskiden, neyse yakında anlarız
Dun aksam canli yayında Pydnin bombalanmasini destekledi falan ya. O yuzdendir
Yani cok mide bulandirici seyler var.Ozel degil genel genel diyeli cok olmadiama politika böyle birşey. o yüzden herkes politikacı olamıyor işte. her bünye kaldıramaz bazı şeyleri
yanii biri bunu bana yapsa ,yüzüne bakmam mesela. değil gidip görüşmek. diyorum ya politikacı olmak farkllı bir kişilik istiyorYani cok mide bulandirici seyler var.Ozel degil genel genel diyeli cok olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?