• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz anası korkusu

Tercihiniz hangi yerde olurdu?

• Erdek

OY: 42 73,7%
  • Armutlu

OY: 15 26,3%

• Ankete Katılan
    57

1sadekahve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
8.403
17.153
198
Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
Ben çok korkarım deniz anasından.
Orada oturan ya da gitmis olan aydinlatabilir mi şuan deniz anası var mı?
En güzel koy neresidir?
Yosunu az, deniz anası olmayan plaj tavsiye eder misiniz?
Nette Erdek ocaklar falan demişler.
Var mıdır o tarafta böyle bir yer, olsun çünkü:KK22:

Yalova'dayız Merkezde bi plajdaydık bugün. Çok fazlalar bu ara. Armutlu da nasıl bilemiyorum ama geçen sene tam merkezde iskeleye 100 m mesafede girdik tertemizdi.

Marmara da sadece güneşlenirim. Deniz anası ayrı yosunu ayrı o taraflarda en temizi avşa diye duydum ama gitmedim bilemiyorum.
O tarafta uzağa kalıyor şuan olduğum yere pandemiden dolayi açılamiyorum yoksa bende ege ve akdeniz benimde hep tercihim❤ama elde ki imkan bu şuan 🙄

Yalova'dayız Merkezde bi plajdaydık bugün. Çok fazlalar bu ara. Armutlu da nasıl bilemiyorum ama geçen sene tam merkezde iskeleye 100 m mesafede girdik tertemizdi.
Boyumu gecen yere girmem şuan hamileyim çabuk yoruluyorum 😂 yalova merkez nasil güzel ve sıgı mı ki acaba merkezde olur bana geldi mi deniz anası çok demişsiniz:eek:

Bana bıkere yapismisti denız anası😂😂 allahım hatırladıkca diken dıken oluyorum. D
Deniz anası ve yosundan kacıs yok ya, heryerde varlar bence
Ay bugün kocaman değdi koluma azcık haşemadan. Tepiniyorum suyun içinde koluma deydi koluma deydi diye. ☹️

Tatlı kanı anlamış,, emcüklemiş seni gardaşş
Emcukledıgı yerin rengi acildi 😥
Deniz anası yaptı diyorum gunesten olmustur diyorlar.
Vıcık vıcık ya, sadekahvecım haklı eline deniz anası degdıgını dusun yumus yumus🤕🤕

Bana bıkere yapismisti denız anası😂😂 allahım hatırladıkca diken dıken oluyorum. D
Deniz anası ve yosundan kacıs yok ya, heryerde varlar bence
Ben ege ve akdenizde görmedim canım Akdeniz'de açıkta gördüm yatla gittigimizde sadece orda da olsun yani 😂 ay ben korkuyorum ya cook. Deniz ayakkabisi alırım yosuna hadi neyse de anasiiii :KK22:

Ay bugün kocaman değdi koluma azcık haşemadan. Tepiniyorum suyun içinde koluma deydi koluma deydi diye. ☹
Benim gobegım ın ust kısmına yapıstı rengi acık oranın ama gunesten oldu diyolar bence denız anasından sonra oldu 😥
Ne guzel hasemadan etine degmemıs

Ben ege ve akdenizde görmedim canım Akdeniz'de açıkta gördüm yatla gittigimizde sadece orda da olsun yani 😂 ay ben korkuyorum ya cook. Deniz ayakkabisi alırım yosuna hadi neyse de anasiiii :KK22:
Anasi fena zaten yumusacık ıgrenc. 😂😂
Hamile oldugunu bilmiyordum, saglıkla dogur ınsallah Allah guzel omur versin bebısıne♥️

Armutluya gittim ama yüzmedim. O yüzden Tercihimi Erdek’ten yana kullanıyorum😁 2 senedir Erdekteyim çok güzel harika bir doğası var. Kapıdağ yarımadası çok geniş bir sürü köyü var her köyün plajı var. Ocakları falan geçin oralar kalabalık.. Yolun devamında İlhanlar Turanlar Doğanlar Ormanlı çok daha güzel. Özellikle Büyükova ve Küçükovayı tavsiye ederim 👍🏼 Kelebekler vadisi gibi bir koy içerisinde bulunuyor. Denizanasına ise bir kez rast geldim koyu değiştirdik orda yoktu rahatça girdik 😄 Yani pekçok alternatifi var onu demek istiyorum beğenmezsen 5-10 km ötede başka plaja gidersin

Günübirlik gidebileceğin mesafe ne kadar? Mesela İstanbul olur mu yoksa Balıkesir, Yalova, İzmir, Aydın, Muğla aralığı mı?
Muğla olur dersen Kız kumu plajı güzeldir, Balıkesir tarafında da Akçay Altınoluk tarafı, gidip deneyimlediğim yerler buraları.
İstanbul dersen Şile derim yosun ve deniz anası yok ama Karadeniz olması sebebiyle biraz tehlikelidir, lakin bu sene birçok sahili deniz anası bastı zaten, moru, mavisi, pembesi derken denizinde ana bulunmayan plaj pek kalmadı gibi.

Boyumu gecen yere girmem şuan hamileyim çabuk yoruluyorum 😂 yalova merkez nasil güzel ve sıgı mı ki acaba merkezde olur bana geldi mi deniz anası çok demişsiniz:eek:
Çok fena değil aslında sığlığı. Ben göğsümü geçen yere bile girmem sayılır yüzme bilmiyorum. Çok dalgalıydı ve yosunlu o kadar çok olmuyo normalde. Mendirek Plajı var ordaydık.

Emcukledıgı yerin rengi acildi 😥
Deniz anası yaptı diyorum gunesten olmustur diyorlar.
Vıcık vıcık ya, sadekahvecım haklı eline deniz anası degdıgını dusun yumus yumus🤕🤕
Kiyamam ya sonra öyle mi kaldı 🙄
Cok kasindiriyormus hastaneye gidin diyorlar bide mavisi varmış zehirli😔 hamileyim ya onunda korkusu var biraz hani ilac milac vermeye kalkarlar 🙁 tabi o esnada ben bayilmazsam yumos yumos degince😂

Kiyamam ya sonra öyle mi kaldı 🙄
Cok kasindiriyormus hastaneye gidin diyorlar bide mavisi varmış zehirli😔 hamileyim ya onunda korkusu var biraz hani ilac milac vermeye kalkarlar 🙁 tabi o esnada ben bayilmazsam yumos yumos degince😂
Hahahaha kıyamam♥️ oyle kaldı beyaz orası.
Deniz anası yapmıs olamaz diyolar ama o yapısmadan once rengi acık degıldı oranın. Bence ondan oldu, sen kendine dikkat et. Acıklarda pek olmaz zaten kıyıdan uzak durursun😂

Back
X